Penktadienį „Dr.Who“ – Ibizos ir Etiopijos saulės vonios

Temperatūra kyla, tad klubas „Dr.Who“ suskubo keisti „kailį“. Įvertinti ryškias jo spalvas Klaipėdos naktibaldos galės birželio 4 dieną, penktadienį, vasaros sezono atidarymo vakarėlyje.

Klubas „Dr.Who“ meta gelbėjimosi ratą visiems, kurie svajose jau regi atostogų miražus. Bilietas į penktadienio vakarėlį vienam iš jo dalyvių taps kelialapiu į viso pasaulio naktibaldų meką Ibizą. Vienintelis loterijos laimėtojo galvosūkis bus, kuriuos legendinius klubus aplankyti per septynias dienas, – ir lėktuvo bilietais, ir apgyvendinimu viešbutyje pasirūpins „Dr.Who“.

Klubo vasaros sezono atidarymas pamalonins intriguojančių reginių ištroškusias akis. Ant „Dr.Who“ scenos savo galimybių spektrą demonstruos „elastinis“ Kiros Hadgu iš Etiopijos. Projekto „2 minutės šlovės“ superfinalą pasiekęs artistas tituluojamas lanksčiausiu žmogumi pasaulyje. „Nori egzotišką veikėją nuvainikuoti? Niekas nedraus pabandyti „išlaužti“ įmantresnę figūrą“, – užtikrino „Dr.Who“ komanda.

Jei ekstremalūs užsiėmimai nesuvilios, bus galima kopijuoti kviestinių šokėjų judesius skambant vasariškam DJ 2sys setui arba palepinti savo gomurį. Skonio receptorių „teismui“ – daugybė baro naujienų. „Dr.Who“ kokteilių miksavimo asai irgi veršis ant scenos – spjaudysis ugnimi ir žongliruos savo profesine atributika.


Šiame straipsnyje: dr. whopajūris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių