Niujorko kino kritikų apdovanojimus pelnė Pittas ir „Menininkas“

Bradas Pittas (Bredas Bitas) savo apdovanojimų kolekciją pirmadienio vakarą papildė dar vienu – Holivudo žvaigždė buvo pripažintas geriausiu aktoriumi per Niujorko kino kritikų draugijos apdovanojimų ceremoniją.

Aktorius, kuris šeštadienį taip pat buvo pripažintas geriausiu per Kalifornijoje vykusį Palm Springso tarptautinį kino festivalį, į ceremoniją Manhatane atvyko su savo gyvenimo drauge Angelina Jolie (Andželina Džoli) ir atsiėmė apdovanojimą už savo vaidmenis filmuose „Žmogus, pakeitęs viską“ (Moneyball) bei „Gyvenimo medis“ (The Tree of Life).

Nebylųjį filmą „Menininkas“ (The Artist) taip pat toliau lydėjo sėkmė - Niujorko kritikai jį pripažino geriausiu filmu, o jo kūrėjas Michelis Hazanavicius (Mišelis Hazanavičius) pelnė geriausio režisieriaus apdovanojimą.

Geriausia aktore pripažinta Meryl Streep (Meril Strip), suvaidinusi Didžiosios Britanijos buvusią premjerą Margaret Thatcher (Margaret Tečer) filme „Geležinė ledi“ (The Iron Lady), o kartu su B.Pittu „Gyvybės medyje“ vaidinusiai aktorei Jessicai Chastain (Džesikai Časten) įteiktas geriausios antrojo plano aktorės apdovanojimas.

Tuo tarpu geriausiu antrojo plano aktoriaus apdovanojimas atiteko Albertui Brooksui už vaidmenį filme „Važiuok“ (Drive).


Šiame straipsnyje: Bradas Pittaskinasfilmasfilmai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių