Net pramokusi kovos triukų A.Seyfried bijo būti užpulta naktį

Ar pamenate mielą mėlynakę filmuose „Mamma Mia!“ ir „Brangusis Džonai“? Gražioji Amanda Seyfried, naujojoje juostoje „12 vilties valandų“ (angl. „Gone“) atskleidžia visai kitokią, kur kas tamsesnę, savo pusę.

Aktorės vaidinamą heroję Džilę ir jos kovą su žudiku maniaku Lietuvos žiūrovai kino teatruose gali išvysti jau nuo kovo 2 dienos.

Kaip rašo Hitfix.com kritikai, „12 vilties valandų“ turėtų patikti mėgstantiems įtraukiantį ir nenuspėjamą siužetą. Pagrindinė veikėja Džilė mano, kad jos dingusią seserį galėjo pagrobti tas pats serijinis žudikas, kuris buvo nuskriaudęs ir ją. A.Seyfried vaidina kietą merginą, kuri žino, kaip naudotis ginklu, ir nebijo nuspausti gaiduko.

Nors daugeliui kino žinovų ši aktorė neatrodė akivaizdžiai tinkama Džilės vaidmeniui, teigiama, kad būtent ji suteikia įtampos, vilties ir intrigos juostai „12 vilties valandų“. Kartu su ja filme pasirodo ir keli puikiai vertinami aktoriai – Jennifer Carpenter iš televizijos serialo „Deksteris“ ir Wesas Bentley, nusifilmavęs „Amerikos grožybėse“.

A.Seyfried herojė Džilė – tarsi vieniša vilkė, žingsniu lenkianti policijos pareigūnus, kurie abejoja jos proto šviesumu. „Filmuotis tokiuose filmuose nelengva. Turėjau iš savęs iškirpti viską, ką kiti apie mane galvoja, ir būti kuo įvairiapusiškesnė. Nors, pripažįstu, kartais atrodė tikra kankynė filmuotis daugybėje scenų vienai“, – sakė aktorė.

Filmas „12 vilties valandų“ kupinas nerimo, baimės ir pavojaus nuojautos, tačiau jame žiūrovai neišvys kraujo balų. Tai ypač patiko A.Seyfried. „Man labai patinka psichologinio trilerio žanras. Negaliu pakęsti kraujo ir išdraskytų žmonių kūnų“, – pripažino ji. Ir nors aktorės herojė Džilė narsiai pasiryžta akistatai su nepažįstamu užpuoliku, pati A.Seyfried teigė nesanti pasiruošusi tokiems iššūkiams tikrame gyvenime. „Aš negaliu kautis su blogais vyrukais, ypač jei esu užpulta naktį. Tamsoje esu labai pažeidžiama, to bijau“, – nejuokaudama sakė ji.

Įtempto siužeto filmą „12 vilties valandų“ Lietuvos kino teatruose bus galima išvysti nuo kovo 2 dienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių