L. Šurnaitę-Kairienę stebina noras eglutę puošti prieš mėnesį

Televizijos laidų vedėja Lavija Šurnaitė-Kairienė vilniečiams demonstravo dovanų pakavimo gudrybes ir dalijosi savo mintimis apie Kalėdas.

„Dovaną gauti visada malonu. Bet jos įpakavimas gali būti dar didesnė dovana – tokia įsimintina, kad žmogus prisimins visus ateinančius metus. Ir tam reikia visai nedaug“, –  intriguoja Lavija.

Renginio metu žinoma moteris pasidalino keliomis dovanų pakavimo gudrybėmis. Viena jų – kai į specialią dovanų dėžutę suguldoma vonios kosmetika ir priberiama išsprogusių medvilnės žiedų, natūralių kokoso drožlių, džiovintų citrinų, gėlių žiedlapių.Dar vieną idėją - dėžutėje subertas dekoracijas iškvėpinti specialiais kvepalais.

„Dėžutę pakvepiname ir kuo greičiau uždarome, kad kvapas užsikonservuotų tarp gėlių ir vaisių. Šis momentas man labai patinka“, – atviravo su šypsena Lavija Šurnaitė-Kairienė.Kita originali idėja – grojantis vokelis. Jis įmantriausias melodijas pradeda skleisti tik tuomet, kai dovanų dėžutė atidaroma ir į ją patenka šviesa.

Renginio metu žinoma moteris pasidalino ne tik dovanų pakavimo gudrybėmis, bet ir patirtimi, kaip ieško Kalėdinių dovanų ir kokias – mėgsta gauti. Lavija prisipažįsta, kad pirkdama dovanas yra labai išranki.

„Tikrai nepuolu į prekybos centrą,  neperku bet ko ir nenešu dar su kaina, – šmaikštauja Lavija. Ir priduria, kad pati be galo mėgsta dovanas. – Kas mane pažįsta, jau visi žino, kad man geriausia dovana – kelionė. Tačiau galima mane nustebinti ir mažu muilo gabalėliu papuoštu gėlėmis  ir supakuotu su meile. Turiu vieną tokį draugės padovanotą – kai prausiuosi visada ją prisimenu“.

Pakuodama dovanas ir pasakodama savo patirtį žinoma moteris prasitaria, kad ją labai stebina  tai, jog vis daugiau žmonių pamiršta tradicijas ir eglutę puošia jau prieš mėnesį.

„Dar iš vaikystės pamenu tradiciją – eglę puošdavome Kūčių vakarą, o nupuošdavome per Tris Karalius. Dabar pati puošiu savaitę prieš Kalėdas.  Bet tikrai ne ankščiau“,- patikino Lavija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių