Koncerte ­- muzika, šokis ir vizualizacijos apie meilę bei mirtį

Jaunimo instrumentinė grupė „slowattack“ kovo 13 d. 19 val. koncertuos Kauno įvairių tautų kultūrų centre (Šv. Gertrūdos 58). Grupės atliekama muzika iš dalies atitinka post-rock, ambient, experimental stilius. Kartu su grupe pasirodys elektroninę muziką su akustiniu skambesiu jungiantis violočelininkas Patris Židelevičius. Vaizdus kurs Arnas Anskaitis. Įėjimas nemokamas.

Šį kartą grupė pristatys koncertą „Volatile Shores“ („Trapūs Krantai“), kuriame kurs laikinumu persmelktą atmosferą. Ir Patris, ir „slowattack“ yra nauji lietuviškos muzikos scenoje, tačiau jų pasirodymai pasižymi emociniu veržlumu, noru kilti ir tobulėti. Renginyje bus galima mėgautis ne tik skambesiu, bet ir reginiu - Patrio pasirodymo metu vaizdais gyvai gros A.Anskaitis, o „slowattack“ muziką papildys vizualizacijos apie meilę ir mirtį bei šiuolaikinis šokis.

„slowattack“ - jau beveik du metus gyvuojantis ir aktyviai besikeičiantis instrumentinis projektas, į kurio sudėtį įsitraukia vis daugiau žmonių. Grupę sukūrė du gitaristai, prie kurių prisijungė saksofonistė/violončelistė ir bosistas. „slowattack“ muzika pasižymi lyriškumu, ramiu, neskubriu vystymu, muzikinių motyvų ir tekstūrų persipynimu.

P.Židelevičius - nuo šešerių metų violončelės iš rankų nepaleidžiantis muzikantas, kuriantis organišką, refleksišką skambesį. Jo eksperimentuose jungiami violončelės, įvairiausių daiktų įrašų ir elektronikos garsai.


Šiame straipsnyje: grupė "slowattack"

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių