Kodėl gerbėjai R.Pattinsonui dovanoja ne gėles, o dantų krapštukus?

Gerbėjai mėgsta pamaloninti savo mylimus aktorius ir dovanoti jiems dovanas. Dažniausiai kino žvaigždės gauna gėlių arba kitų mielų smulkmenų, tačiau aktoriaus Roberto Pattinsono gerbėjai jam dėžėmis dovanoja... dantų krapštukus!

Dantų krapštukus gerbėjai R. Pattinsonui šimtais siunčia ne tik į namus, jo kino agentui, bet dovanoja ir kino premjerose tiesiog ant raudono kilimo.

Viskas prasidėjo nuo to, kad metęs rūkyti aktorius, stengdamasis numalšinti cigarečių potraukį, pradėjo kramtyti medinius krapštukus. Pastebėję naująjį R. Pattinsono įprotį, jo gerbėjai nusprendė pasirūpinti, kad jų aktoriui ilgam nepritrūktų.

„Mečiau rūkyti, tačiau niekam apie tai neužsiminiau nei žodžiu. Stengdamasis kuo nors užsiimti, vietoj cigaretės traukimo, pradėjau kramtyti tuos kvailus dantų krapštukus, – pasakoja aktorius. – Kažkas tai pastebėjo Kanuose, o jau kitą dieną Lisabonoje, po to Paryžiuje ir Berlyne gerbėjai mane pasitiko su didžiulėmis dantų krapštukų dėžėmis, Tūkstančiais dantų krapštukų!“

R. Pattinsonas tikina, kad toks dėmesys jam malonus, tačiau dantų krapštukų jis turi jau tiek daug, kad jų užtektų visiems metams, tad tikisi, jog netrukus tokios dovanos liausis.

Progų gerbėjams susitikti savo mylimą aktorių ant raudono kilimo šiuo metu išties netrūksta. R. Pattinsonas pristatinėja naują savo filmą „Mielas draugas“, sukurtą pagal to paties pavadinimo  Gi de Mopasano romaną. Filmo premjera Lietuvos kino teatruose jau liepos 13 d.


Šiame straipsnyje: Robertas Pattinsonas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių