Gyčio Ivanausko "Šokit su mumis“ dalyvauja žinomos poros

Šeštadienį nuo 18 valandos "Girstučio" rūmuose vyks Gyčio Ivanausko šokio spektaklis "Šok su manimi".

Pramoginio šokio spektaklyje „Šokit su mumis“ dalyvauja trys televizijos projekte „Šok su manim“ sužibėjusios poros: Justina Žemaitytė ir Gytis Ivanauskas, Viktorija Kunauskaitė ir Jurgis Jurevičius, Šorena ir Deividas Meškauskas.

Premjerą pirmieji pamatė ukmergiškiai. Spektaklis šiame mieste pristatytas neatsitiktinai – Ukmergėje gimė ir užaugo jo režisierius G. Ivanauskas.

„Kiekviena premjera – tai didžiulis stresas. Vis atrodo, kad kažką reikia pridėti, atimti, pakeisti. Kita vertus, spektaklis – gyvas organizmas. Jis nuolat keičiasi, todėl žiūrėdamas kad ir jau matytą spektaklį kiekvieną kartą žmogus pamato kažką nauja“, - po premjeros prisipažino G.Ivanauskas.

Anot pramoginio spektaklio režisieriaus ir dalyvio, „Šokit su mumis“ - tai kelios meilės istorijos, kurias šokdamos pasakoja poros. Čia bus visko – ir juoko, ir ašarų, ir džiaugsmo, ir liūdesio pilnų išgyvenimų.

Režisierius sakė norėjęs sukurti nerūpestingą kabareto atmosferą, kurioje išvysite ir temperamentingąjį pasadoblį, ir aistringąjį tango, ir dar begalę jau matytų, bet naujai pastatytų šokių.
„Į šou įtraukėme ne tik duetinius šokius, bet ir keletą masinių šokių. Per premjerą pastebėjome, kad masiniai šokiai labai užveda žiūrovus“, - pasakojo žinomas aktorius ir režisierius.

Ypatingą dėmesį režisierius sakė skyręs ir sceniniams kostiumams, kurie šiam šou prideda stilingumo ir grakštumo.

Gytis pabrėžė, kad „Šokit su mumis“ tai nėra tai, ką visi matėme per televiziją: „Kažkodėl visi tikisi, kad šokius kaip ir projekte „Šok su manim“ pristato koks nors vedėjas. Ne, to mūsų šou nėra. Tai - vientisas spektaklis. Istoriją, kurią mes pasakojame, žiūrovas turi suprasti pats, be konferansjė pagalbos“.


Šiame straipsnyje: Šok su manimi

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių