Atlikėjas V. Burnys: kartais turguj su česnakais pastovėdavau

Šiandien muzikaliausiame BTV projekte „Lietuvos muzikos legendos“ –  grupei „Vairas“ skirtas dainų vakaras.

„Sunku patikėti – šią grupę 1960 metais subūrė Šiaulių dviračių ir variklių gamyklos darbuotojai. Kadaise jie koncertavo su Ala Pugačiova, Valerijumi Leontjevu, Laima Vaikule ir daugeliu kitų kaimyninių šalių žvaigždžių. Lietuvoje grupės „Vairas“ žvaigždė negęsta iki šiol“, − stebėsis laidos vedėjai Inga Valinskienė ir Deivis Norvilas.

„Lietuvos muzikos legendų“ scenoje bus tikras malonių atradimų vakaras. Žiūrovai ir grupės nariai ne tik klausysis naujų „Vairo“ dainų ritmų, bet ir išsiaiškins pikantiškų detalių apie atlikėjų ir jų pasirodymus vertinusių komisijos narių gyvenimą.

Grupės „Išjunk šviesą“ lyderis Valdas Burnys prisipažins kadaise prekiavęs turguje.

„Aš gi iš Baisogalos, tad „vairiečiai“ – mano žemiečiai. Kartais ten turguj su česnakais pastovėdavau“, − juokėsi V. Burnys, laidoje pademonstravęs ir savo treniruotus raumenis, kurie ypač sužavėjo I. Valinskienę.

Visiškai netikėtai laidoje nuskambės legendinė „Vairo“ daina „Ant slenksčio“, kurią, kaip ir daugelį šios grupės dainų mintinai žino beveik visa Lietuva.

„Šis atlikimas ir naujas skambesys prilygsta „Eurovizijai“, − po Eglės Jakštytės dainos nuostabos neslėpė aktorė Violeta Mičiulienė, taip pat viena iš trijų komisijos narių.

„Kai Lietuva išgirs šią dainos versiją, neabejoju, kad mums, atlikti senąją jau bus labai sunku. Įspūdinga“, − Eglės pasirodymą komentavo „Vairo“ lyderis Rolandas Janušas.

Šokėjas Tadas Rimgaila atliks ne mažiau legendinę dainą – „Gimiau pačiu laiku“, Irena Starošaitė fantastiško grožio suknele skleis pavasarį su daina „Laukiu tavęs“, grupė „Kvinta“ merginas vilios daina „Būk nepasiekiama“, o Romas Bubnelis ir Mečislovas Subelis neramią sielą apdainuos kūrinyje „Pelėda“, po kurios I. Valinskienė užsinorės naujų kailinių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių