A.Malininas papirko klaipėdiečius nuoširdumu

Ketvirtadienį vakare į Švyturio areną plaukė minios rusų romansų gerbėjų. Šįkart juos atliko vienas garsiausių Rusijos dainininkų Aleksandras Malininas.

Išgarsėjęs dėl ypatingo balso tembro bei nepakartojamos romansų atlikimo manieros šis dainininkas turi gerbėjų visuose kraštuose, kur yra tikrųjų rusiškos kultūros mylėtojų.

Klaipėdoje, kuri yra nuo seno yra daugiatautis miestas, pažįstančių ir mėgstančių A.Malininą yra labai daug. Darbo dienos vakarą keli tūkstančiai žmonių praleido klausydamiesi mėgstamų romansų.

Didžiausių ovacijų sulaukė geriausios A.Malinino atliekamos dainos „Naprasnyje slova“, „Poruchik Golicyn“, „Belyj kon“, Berega“ ir populiarius rusų romansų pagal Sergejaus Jesenino eiles.

„Tokio nuoširdumo nesuvaidinsi. Taip dainuoti gali tik labai jautrios sielos žmogus“, - kalbėjo žmonės eidami iš koncerto.

Ko gero ir A.Malininas ilgai nepamirš Klaipėdos, miesto, kuriame žiūrovai jam dovanojo ne tik gėles, bet ir saldumynus bei primygtinai reikalavo atlikti mėgiamiausias dainas.

Dainininkas nuoširdžiai bendravo su publika, prisiminė savo vaikystę, švilpavo populiarias melodijas ir kvietė dainuoti drauge.

Nors Švyturio arenos salėje buvo laisvų vietų, į koncertą susirinko ištikimiausi A.Malinino talento gerbėjai.

53 metų dainininkas yra kilęs iš tarybiniais metais Sverdlovsku vadinto miesto, kuris yra už Uralo esančios srities centras, dabar tai - Jekaterinburgas. Iš darbininkų šeimos kilęs vaikinas nebuvo mokęsis muzikos, bet turėjo skambų balsą ir malonią išvaizdą, o pradėjęs dainuoti pasikeisdavo neatpažįstamai.

Tikrosios savo pavardės - Vyguzovas dainininkas atsisakė po tėvų skyrybų. Jaunasis atlikėjas pasirinko kur kas skambesnę mergautinę savo motinos pavardę ir tapo Malininu.


Šiame straipsnyje: Malininas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Geras

Geras portretas
Laaabai geras koncertas. Rusai moka būti nuoširdūs. Malininas ypač.

padla

padla portretas
jisai paskutyne , atsisake tievo ir dukros , vesiai per televizori

v.j

v.j portretas
nuostabus koncertas. tik yra vienas tik...žiauru kai tu sumoki pinigus ir nori paklausyti koncerto, bet esi priverstas klausytis aptarnaujančio personalo jaunų vyrukų garsių tarpusavio diskusijų, kurie nekreipdami į pasipiktinusių žmonių žvilksnių savo kalbomis perrėkė malininą, ši scena vyko tarp 1 ir 2 sektoriaus, prie aparatūros. šie vaikinai neturi pagarbos nei atlikėjui,nei žiūrovui.būtų gerai kad sekantį kartą atėjus į koncertą būtų galima klausytis koncerto. ir dar vienas pasiūlymas pertraukos metu būtų labai gražu kad būtų sudaryta galymybė nusipirkti gėlių,tikrai ne vienas pasinaudotų galimybe savo susižavėjimą atlikėju išreikšti gėlių puokšte, tad gal Klaipėdoje atsirastų kas tuom galėtų užsiimti
VISI KOMENTARAI 6

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių