Tarp 20 tonų šokolado – 2 milijonų litų vertės cigarečių kontrabanda

  • Teksto dydis:

Vairuotojas, kuris „labai nustebo“, pamatęs tikrąjį krovinio turinį, buvo sulaikytas. Kauno apylinkės teismo sprendimu, jam paskirta kardomoji priemonė – suėmimas vienam mėnesiui.

Muitinės pareigūnai tarp 20 tonų šokolado aptiko 2 milijonų litų vertės cigarečių kontrabandą.

Rugsėjo 28-ąją, šeštadienį, Kybartų kontrolės posto muitinės pareigūnams įtarimą sukėlė iš Kaliningrado į Maskvą vežamas šokolado glazūros krovinys. Krovininį automobilį „Volvo“ su puspriekabe, vairuojamą Rusijos piliečio A.G., muitininkai nukreipė peršviesti rentgenu.

Ir neapsiriko – tarp šokolado glazūros aptiko didžiulę kontrabandinių cigarečių siuntą. Sulaikyta 6 mln. vnt. cigarečių su rusiškomis banderolėmis. Jų vertė – apie 2,2 milijono litų.

Vairuotojas, kuris „labai nustebo“, pamatęs tikrąjį krovinio turinį, buvo sulaikytas. Kauno apylinkės teismo sprendimu, jam paskirta kardomoji priemonė – suėmimas vienam mėnesiui.
Muitinės kriminalinės tarnybos Kauno skyriuje dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.


Šiame straipsnyje: kontrabandacigaretėsrūkalai

NAUJAUSI KOMENTARAI

verslas

verslas portretas
jo, ir kaip cia musu teisesauga ir seimas negali uzlauzt kontrabandos?o gal tada vergai netures uz ka nusipirkt pilstuko ir cigareciu? kils sukilimas ,nes legaliu neipirks!va, kur reikalo esme!ubagai sudaro 92 % vartotoju sito meslo...

IR VEL TAS PATS

IR VEL TAS PATS portretas
Nu tegu veza ir kuo daugiau,ir kuo daugiau tegu perka tu cigareciu,degtines ir kt.dakyku.Nes ne nuo to galo pradeda,einam y Europos sajudy,tai kelia akcizo mokescius,siaip dar pakele kaina,kad daug maz artetu prie Europos sajudzio.O atlyginimai nu niekaip nesutampa su Europos sajungos salimis,o kaina kontrobandiniu prekiu beveik du kartus mazesne.Zinote juokas ima is tokiu valdzios zmoniu vadovu darbo,cia tik lendam Europai y gera vieta,o patys savo salies viduje nieko nesutvarko ir tai daro specialiai cia paprasta aritmetika.Viska padarius viena karta ir teisingai tai 70% valdininku galima butu paliuosuot,nes jie neturetu darbo prie stalo,kur ant liezuvio mozolis,o ne ant ranku-va kur viso sito aparato paslaptis ir pinigai.

juokundarbz

juokundarbz portretas
o tai praleisti ir pasekti kur ir pas ka nuses kontrabanda tai niekam tipo nedasilo? ania ;) tikrai, juk lietuva tokia didele, o fura tokia maza, kad muset tiesiog butu pasislepus :DDD juk sustabdyt but galima ir isvaziuojancia medininkuose ;) ai, tiesa ten hebryte tik po 20 lituku ima pietumz :DDDDDDDD
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių