Šiauliuose sumušta septynių mėnesių mergaitė mirė

  • Teksto dydis:

Septynių mėnesių mergaitė, kurios sumušimu įtariama motina ir jos sugyventinis, trečiadienį mirė Šiaulių ligoninėje.

„Ji mirė, sustojo širdis“, – BNS sakė Respublikinės Šiaulių ligoninės viešųjų ryšių specialistė Zita Katkienė.

Anksčiau trečiadienį pranešta, kad mergaitei konstatuota smegenų mirtis, tačiau jos gyvybė dar buvo palaikoma aparatais.

Septynių mėnesių mergaitė pirmadienio naktį atgabenta į ligoninę ištikta klinikinės mirties, ji gaivinta, vėliau gydyta reanimacijoje. Medikai įtarė, kad kūdikis buvo muštas ar smarkiai supurtytas, teisėsauga pateikė įtarimus septyniolikmetei mergaitės mamai ir jos sugyventiniui.

Antradienį teismas mergaitės motiną leido suimti vienai savaitei, o jos sugyventinį – penkioms paroms. Prokurorė prašė juos abu suimti vienam mėnesiui.


Šiame straipsnyje: smurtas prieš vaikusmirtis

NAUJAUSI KOMENTARAI

JOLANTA

JOLANTA portretas
kur buvo vaikų teisės -VAIKAS PAGIMDĖ VAIKĄ -KUR IR KĄ PADĖJO VAIKŲ TEISĖS-SEDĖJOIR GĖRĖ KAVĄ-VISKAS GERAI

NA NA

NA   NA portretas
nereikia Lietuviai ėsti vienas kitą , plaktis su savo dorovę prieš kitus ,______visi gimėm pliki ir dori , pro vienus vartus ,tik deja vieniems kelias klaikus ,o kitiems ,,,bet visiems reikia pagalbos ,kad suprastumėm, kam mes gimėme ,todėl manau ,kad šiuolaikinis jaunimas Lietuvoje paveldėjo žiaurią realybę ,______korupciją ,narkomaniją ,fizinį ir psichinį prievartavimą ir pastovią politinę prostituciją ,kuri apleido jaunimą ,vaikus, senelius , tai mūsų jautriausia vieta ,:pensininkai buvo apvogti ,o vaikai liko vieni ,_______seneliai buvo tremtiniai ,tėvai emigrantai ,o mes nacionalistai ,nes mūsų jau nedaug ,štai taip Lietuva nustumta į psichologinį ir ekonominį skurdą ,,,,sėkmės ,nesinaikinkim Lietuviai ,mūsų ir taip mažai liko ,,,,

Pritariu

Pritariu portretas
Rasai! Kaip tik artėja savaitgalis, taip pilna tiek delfyje,ypač delfyje kokios pozos, koks orgazmas, kaip išlaikyti vyrą,kiek kartų mylėtis,keli pasiūlymai gerai nakčiai,žmona ar vyras sužinojo apie meilužę ir t.t. Bloga nuo visko!!! Kodėl nerašo,kokias lietuvių dainas ir muziką galima skleisti jaunimo tarpe, kaip ruošiamės didžiosioms krikščionybės šventėm, ką jos reiškia senolių papročiuose šios šventės, kaip joms ruošiamąsi būdavo, kas yra šv. Verbų sekmadienis, Velykos, kaip galima ir padaryti, sutraukiant daugiau žmonių. O dabar arba seksas arba kiek savivaldybė žada sutaupyt pinigų,dar alkoholio kilimas. Tegu upės jo teka,už dyką nerūpi man jisai. Tai ko norit?! Patys muša-patys rėkia!
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių