Lietuvoje apvogti keli namai, nuostoliai – tūkstantiniai

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Lietuvoje užfiksuotos kelios vagystės iš namų ir buto, nuostoliai siekia tūkstančius litų.

Šiauliuose Lizdeikos gatvėje apvogti du tame pačiame sklype esantys namai. 18 val. 20 min. 1975 metais gimęs A.V. pastebėjo, kad iš jo namo, išdaužus terasos durų stiklo paketą, pavogti įvairūs aukso dirbiniai, šeši laikrodžiai, vienetiniai kaklaraiščiai bei įvairių šalių valiuta. Nurodomas nuostolis – 22 tūkst. 580 litų.

Tą pačią dieną apie 18 val. 30 min. 1982 metais gimusi E.S. pastebėjo, kad iš jos tame pačiame sklype esančio namo, išdaužus terasos durų stiklo paketą, pavogti įvairūs aukso dirbiniai ir 6 tūkst. litų. Nuostolis siekia 11 tūkst. 750 litų, praneša Policijos departamentas.

Ketvirtadienį apie 18 val. 10 min. Kaune Upelio gatvėje gyvenantis 1952 metais gimęs J.P. pastebėjo, kad iš jo namo, išlaužus kambario lango rėmą, pavogtas moteriškas auksinis rankinis laikrodis su auksine apyranke, vyriškas balto metalo laikrodis su rudos spalvos odine apyranke, kiti įvairūs juvelyriniai dirbiniai bei 1 tūkst. litų. Nuostolis siekia 38 tūkst. 550 litų.

Kaišiadoryse apie 17 val. 30 min. 1969 metais gimusi J.K. pastebėjo, kad iš jos buto Gedimino gatvėje, sugadinus durų spyną, pavogti įvairūs juvelyriniai dirbiniai, mobiliojo ryšio telefonas, odinė striukė bei piniginė, kurioje buvo įvairios nuolaidų kortelės. Nuostolis – 28 tūkst. 30 litų.


Šiame straipsnyje: vagystėapvogėvagys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių