Dingusio berniuko paieška aktyviai tęsiama – tikrinamos visos dingimo versijos

Ketvirtadienį aktyviai tęsiama Panevėžio rajone, Kunciagalio kaime be žinios dingusio 2016 m. gimusio berniuko paieška.

Ketvirtadienį nuo 8 val. paiešką pradėjo 16 policijos pareigūnų. Po valandos prisijungė dar 20 pareigūnų, du kinologai su šunimis, gelbėtojai narai. Jie keliolikos kilometrų spinduliu teritoriją suskirstė į zonas ir pasidaliję tęsia paieška, informuoja Policijos departamentas. Žvalgomasi ne tik vandenyje, upės prieigose, užtvankose, bet ir laukuose, krūmuose bei aplinkiniuose kaimuose.

Tikėtina, kad vaikas galėjo įkristi į šalia namų tekančią upę, bet pareigūnai aiškinasi ir tiria visas iškeltas vaiko dingimo versijas.

Anksčiau buvo skelbta, kad trečiadienį, sausio 31 d. prieš 13 val. tėvai pastebėjo, jog dingo jų vaikas, kuris buvo namo kieme. Šalia namų teka Nevėžio upė. 13.22 val. tėvai Bendruoju pagalbos centro (BPC) telefonu pranešė apie ką tik be žinios dingusį vaiką. BPC nedelsiant informavo policiją, medikus ir priešgaisrinę tarnybą.

13.22 val. į įvykio vietą išsiųsti trys policijos pareigūnų ekipažai. Atvykus pareigūnams paaiškėjo, kad vaikas dingo daugiau nei prieš valandą, jo bandė ieškoti tėvai ir kaimynai.

Gausios policijos pajėgos ir kinologai su 2 šunimis apžiūrėjo namus, ūkinius pastatus, krūmus, vienkiemio teritoriją. Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos narai ieškojo dingusiojo ant kranto ir vandenyje. Į paiešką įsitraukė ir medikų ekipažas. Pasidalijus teritoriją, pradėta paieška atokesnėse vietovėse, sekant patvinusios ir šiuo metu itin sraunios upės tėkmės kryptį. Prašyta vietoves išžvalgyti iš oro, bet dėl netinkamų oro sąlygų sraigtasparnis pakilti negalėjo.

Įvykio vietoje nuolat dirbo daugiau kaip 30 uniformuotų ir civiliais drabužiais vilkėjusių pareigūnų, prie jų prisijungė ir pamainą baigę pareigūnai, taip pat tuo metu patruliuojantys ir iškvietimų neturėję ekipažai. Trečiadienį apie 14 val. prasidėjusi paieška buvo tęsiama iki 3 val. nakties.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Onute

Onute portretas
Labai idomu,ar buvo pasnige ta diena ar ne.idomu,ka tevas taip veike,kad toki mazuti vaika nepriziurejo.juk sis per mazas,kad galetu toli nueiti.isvis keista,kad ne dvieju neturintis kudikis buvo nepriziurimas.

Vadakste

Vadakste portretas
Tai kinelogai treciadieni pirma dingimo diena buvo , ar nebuvo , ar atvaziavo , tik ketvirtadieni kai jo pedutes atauso. Idomu per kiek laiko suniukai gali surasti dingusi zmogu.Tai yra ta pacia diena, ar dar po keliu dienu gali rast. Cia klausimelis kinelogams ir zinantiems.Jeigu vaikutis isejo is namu vienas , tai jo pedutes turi buti kazkur ir jei suniukai sugebamtys turejo uzuost ir parodyt savo vadams i kuria puse vaikiukas ejo.Idomu kur stovi tas namas, ar arti tos upes, nes pagal motinos pasakyma, kai vaikutis isejo is namu , kol i nama atejo vyras paklause kur berniukas.Motina pasake , kad nera,o praejo 10,15 min.,tai kiek toli vaikutis galejo nueit ir kodel suniukai neparode tiksliai i kuria puse vaikas ejo,jei ieskoma visur.Ogal jis dingo is kiemo. Gaila vaikiuko, net nesimiega vis galvoji , kaip reiketu padet surast.Jutubeje yra motinos pasakojimas apie sia nelaime.

Pepė

Pepė portretas
aiški vaiko nepriežiūra. Nepavyko vaikui su tokiais tėvais.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių