Tragiška avarija Marijampolėje: trys žmonės žuvo, du sužalotieji – nepilnamečiai

Naujametinę naktį Marijampolėje įvyko tragiška avarija.

Kaip pranešė Policijos departamentas, 3 val. 4 min. Šermukšnių g., susidūrė du automobiliai, kuriais važiavo penki žmonės.

Nelaimė įvyko ties trečiuoju šios gatvės pastatu.

„Audi A4“, vairavo 28 metų vyras, „VW Golf“ vairavo 30-metis.

Nurodoma, kad per eismo įvykį žuvo automobilio „VW Golf“ vairuotojas bei du keleiviai. Vienos jų asmenybę bando nustatyti pareigūnai. Kitas žuvęs asmuo – 16 metų jaunuolis.

Taip pat sužaloti automobilio „VW Golf“ du keleiviai: 15-metė ir 11 metų vaikas. Jie nuvežti į ligoninę.

Pareigūnai nurodo, kad automobilio Audi A4 vairuotojas iš įvykio vietos buvo pasišalinęs, tačiau po kiek laiko surastas laukuose ir dėl sužalojimų pristatytas į ligoninę.

Daugiau detalių Policijos departamentas neatskleidžia. Apie įvykį naktį pranešusio Bendrojo pagalbos centro atstovai tuomet teigė, kad jų duomenimis penki žmonės avarijos metu buvo prispausti.

Krašto apsaugos ministerija informavo, kad galbūt eismo įvykį sukėlęs neblaivus asmuo yra profesinės karo tarnybos vyresnysis eilinis, tarnaujantis Vytenio bendrosios paramos logistikos batalione Marijampolėje. Vyras tarnybą pradėjo prieš dvejus metus.

Įtariamas avarijos kaltininkas šiuo metu sulaikytas, eismo įvykį tiria policija.


Šiame straipsnyje: nelaimėavarijažuvo žmonės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Aleksandras Zubovas

Aleksandras Zubovas  portretas
Tą moteriškę tai ira mano seso Zubova Viktorija ir jos vyras Ramūnas amžinoji jiems ramibe!!!!Tik įdomu ką jaučia tas vyrukas kuris pražudė šeimą

Girtam būnant ir vairavusiam Audį

Girtam būnant ir vairavusiam Audį portretas
vairuotoją reikia nuteist mirties bausme, kadangi jis pražūdė jauną šeimą, per jį žuvo ne tik jauni tėvai, bet ir jų 16-metis sunus, ir dar du šitos vaikus sužeidė, neaišku ar jie išgyvens ar neliks invalidais visam gyvenimui.

Blade

Blade portretas
DIEVAS EGZISTUOJA NEPRIKLAUSOMAI AR TU TIKI JI,AR NE. Ir nereikia jo kaltinti del visu nelaimiu.Patys zmones nelaimes ir chaosa susikuria!O SU DIEVU VISI SUSIDURSIM ATEJUS LAIKO PILNATVEI IR SUBLIUKS VISAS NETIKINCIU JUO BURBULAS.TADA PASIRODYS KAS YRA MITAI IR PASAKOS...O KAS GRYNIAUSIA REALYBE - DIEVAS.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių