Tragedija: per avariją Baltų prospekte žuvo mama ir dukra

Trečiadienio pavakare skaudi avarija įvyko Kaune, Baltų prospekte. Automobilis nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje partrenkė moterį ir mergaitę. 43-erių metų moteris L. V. žuvo vietoje, o jos devynmetė dukra A. V. buvo gaivinama, bet netrukus mirė.

Avarija įvyko ties Šilainių seniūnijos pastatu Baltų pr. 53.

Pasak liudininkų, 20-metis automobilio vairuotojas Lukas Jablonskas prospektu lėkė dideliu greičiu, nebuvo matyti jokių stabdymo žymių. Po BMW smūgio sumaitoti motinos ir dukters kūnai atsidūrė per kelias dešimtis metrų nuo pėsčiųjų perėjos.

Priminiais duomenimis vairuotojas buvo blaivus, jis uždarytas į areštinę. Jaunuolis per avariją nenukentėjo.

Policija dar nežino, kokiu greičiu jaunuolis važiavo – po avarijos spidometro rodyklė buvo sustojusi ties nuliu. Leistinas greitis prospekte – 50 km/val., tačiau, tragedijos liudininkų spėjimu, automobilis skriejo maždaug triskart greičiau.

Baudžiamasis kodeksas numato, kad tas, kas vairuodamas kelių transporto priemonę pažeidė kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio žuvo žmogus, baudžiamas laisvės atėmimu iki aštuonerių metų.

Ketvirtadienį L. Jablonskui bus pareikšti įtarimai ir sprendžiamas klausimas dėl kardomosios priemonės – suėmimo skyrimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Copy D

Copy D portretas
tycinis nuzudymas tokiu greiciu mieste kad nuskyne 50ia metru

D

D portretas
problema ta, kad BMW traukia debilus kaip š**** muses, del to ir dauguma marozu gazuoja su BMW.

Copy

Copy portretas
Iki gyvos galvos tokius gaidžius. Pasodintų vieną kitą kitiems noras lakstyt praeitų
VISI KOMENTARAI 139

Galerijos

Daugiau straipsnių