Policija ieško be žinios dingusios skandalingosios gražuolės S. Grafininos

  • Teksto dydis:

Šiaulių miesto ir rajono pareigūnai ieško be žinios dingusios buvusios „Olialia“ mergaitės, multimilijonieriaus Nigelo West-Mecaulay žmonos Sandros Grafininos.

Pareigūnai informuoja, kad liepos 17 d. į Šiaulių apskrities policiją kreipėsi minėtos moters sesuo ir pranešė, kad nuo šių metų liepos 1 d. ji negali susisiekti su Didžiojoje Britanijoje gyvenančia seserimi Sandra. Tiek Anglijoje, tiek Lietuvoje pradėta dingusiosios paieška.

Nustatyta, kad S. Grafinina liepos 1 d. grįžo į Lietuvą. Asmenis, žinančius apie šios moters buvimo vietą, policija prašo paskambinti telefonais (8 41) 397 607 arba (8 605) 67879, arba parašyti elektroniniu paštu solveiga.kardase@policija.lt.

Portalas primena, kad ši pora ne kartą yra atsidūrusi žiniasklaidos akiratyje. Dar 2016 internautai ūžė po merginos interviu vienoje televizijos laidoje. Socialiniuose tinkluose akimirksniu pasipylė užgauliojimų ir neapykantos pliūpsnis. Socialiniame tinkle „Facebook“ buvo galima išvysti ir epizodų iš televizijos laidos „Nuo...iki“, ir itin merginą žeminančių komentarų.

Sandra Grafinina/Stop kadras

2016 m. rudenį buvusios „Olialia pupytės“ vyras taip pat atsidūrė akiratyje – jis tikino buvęs užpultas, esą iš jo tuomet pavogtas brangus laikrodis ir  daugiau nei 12 tūkst. eurų.

Maža to, S. Grafinina West-Macaulay 2017 metais atsidūrė ligoninėje po to, kai jos mama rado ją itin prastos būklės. Šiaulių ligoninėje moteris ėmė siautėti, koneveikė medikus, todėl ją tramdyti iškviesti pareigūnai. Tuomet multimilijonieriaus žmonai surašytas administracinio nusižengimo protokolas.

Nigelis West-Mecaulay ir Sandra Grafinina/Asmeninio archyvo nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

exx

exx portretas
Jos antras vardas Julie Cash

na

na portretas
Mafijos tevas negeria,taip,kad ten uzgerti negalejo,ir jis jai nereikalingas,bet va kazkur kazkam ji reikalinga,ulioja

Olia lia

Olia lia portretas
Bet jau Kaip olia lia pupytės dingsta .....va čia tai tragėdija ant visos Lietuvos !
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių