Lydoje paaiškės stipriausia Baltijos moterų lygos komanda

Penktadienį ir šeštadienį Lydoje (Baltarusija) vyks 18-ojo Baltijos moterų krepšinio lygos (BWBL) finalo ketverto 2011-2012 metų sezono turnyras, kuriame dalyvaus nugalėtojų titulą ginsiančios Kauno „Viči-Aistės“ ir trys Baltarusijos komandos.

Pirmajame pusfinalio mače penktadienį (17.00 val.) susitiks dvi Minsko komandos - „BC Horizont“ ir „Minsk 2006“, o antrosiose pusfinalio rungtynėse (19.15 val.) žais „Viči-Aistės“ ir varžybų šeimininkė Gardino „Olimpija“. Šeštadienį 12 val. vyks rungtynės dėl trečiosios vietos, o 14.15 val. - finalinis mačas.

Rungtynėms, kurios bus žaidžiamos apie 1000 žiūrovų talpinančioje salėje, teisėjaus Latvijos ir Baltarusijos arbitrai. Varžybų organizatoriai laukia svečių iš Tarptautinės krepšinio federacijos Europos padalinio („FIBA Europe“).

Pasibaigus varžyboms, bus paskelbtas simbolinis geriausių finalo ketverto turnyro žaidėjų penketas, naudingiausia žaidėja ir turnyro Mis. Čempionių komandai bus įteikta ne tik nugalėtojų taurė ir aukso medaliai, bet ir specialūs marškinėliai.

„Viči-Aistės“ ir „BC Horizont“ kovą čempionate pradėjo nuo antrojo etapo, o „Minsk 2006“ ir „Olimpija“ krepšininkės rungtyniavo nuo pirmenybių pradžios.

Lietuvos klubai BWBL čempionatą yra laimėję net 15 kartų, o po sykį čempionėmis yra tapusios Latvijos ir Baltarusijos komandos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių