Kauno meras V. Matijošaitis – incidento pėsčiųjų perėjoje epicentre

  • Teksto dydis:

Portalo skaitytojai penktadienį vakare informavo, kad Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis Raudondvaryje automobiliu kliudė per perėją ėjusią moterį. Tačiau merui iš paskos važiavę policijos patruliai papasakojo visai kitokią istoriją.

Penktadienį vakare portalą pasiekė skaitytojo laiškas, informuojantis, kad Kauno miesto meras automobiliu kliudė per pėsčiųjų perėją ėjusią moterį, kuri pargriuvo, o atsistoti sugebėjo tik su V. Matijošaičio pagalba. Vėliau skaitytojas atsiuntė ir nuotraukas, kuriose netoli perėjos užfiksuotas V. Matijošaičio vairuojamas automobilis „Porsche Panamera“, meras, moteris ir du policijos pareigūnai.

Su V. Matijošaičiu penktadienį vakare susisiekti nepavyko.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Darius Žukauskas pasakojo, kad apie įvykį policijai buvo pranešta, tačiau istorija klostėsi kitaip.

„Pats kalbėjau su įvykio vietoje buvusiais pareigūnais. Jie važiavo tuo pačiu metu ir viską matė. Moteris ėjo per perėją ir pati suklupo, o V. Matijošaitis išlipo iš automobilio padėti“, - sakė D. Žukauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jei būtų prezidentu, gal tanku važinėtu?

jei būtų prezidentu, gal tanku važinėtu? portretas
o jurgos, irenos ir kitos nusivylusios namų šeimininkės kristų ant kelių po vikšrais ? poviliukai pastatytų kopėčias, policininkai iškeltų Valdovą ir Jis pakeltų tas bobas, visos dėkotų, rypuotų.... Ai gražu, net ašara ištryško

nuomonė apie galimai tendencingą informaciją

nuomonė apie galimai tendencingą informaciją portretas
Jei Kauno diena teigia, kad "Portalo skaitytojai penktadienį vakare informavo, kad Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis Raudondvaryje automobiliu kliudė per perėją ėjusią moterį. Tačiau merui iš paskos važiavę policijos patruliai papasakojo visai kitokią istoriją", tai turėtų būti pateikti ir minima portalo skaitytojų liudijimai ( kurie matė incidentą) ir be abejo pačios moters paaiškinimas. O dabar vadinasi pateikiama tik vienos šalies galimai tendencinga informacija.

Gimęs Valdovu

Gimęs Valdovu portretas
Jau vien vadas Visvaldas, sako, kad jis užgimęs valdyti žmoniją, būti Didžiu Valdovu, jei neviso pasaulio tai nors Lietuvos.
VISI KOMENTARAI 102

Galerijos

Daugiau straipsnių