Dėl remonto darbų Neringoje nebus elektros

  • Teksto dydis:

Kitą savaitę dvi dienas Neringai bus atjungtas elektros tiekimas.

Savivaldybė informuoja, kad balandžio 13 ir 14 dienomis nuo 7.30 iki 19 val. planuojamas elektros atjungimas visoje Neringoje.

Elektrą planuojama atjungti dėl tinklo remonto darbų.

Elektros perdavimo bendrovės „Litgrid“ savo ruožtu informuoja, kad elektros tiekimas Smiltynės ir Alksnynės vartotojams taip pat bus išjungtas balandžio 28 ir gegužės 12 dienomis nuo 7 iki 13.30 val. Anot bendrovės, elektros išjungimas būtinas siekiant saugiai atlikti numatytus remonto darbus.

Darbus planuojama atlikti per įmanomai trumpiausią laiką ir atsiprašome gyventojų ir miesto svečių už laikiną nepatogumą.

„Elektros linija, jungianti žemyninį elektros tinklą su kurortiniu pusiasaliu, remontuojama dėl linijos laidų pažeidimų. Laidai bus keičiami linijos atkarpoje, einančioje virš Kuršių marių. Ten apatinius laidus pažeidė kelis kartus neleistoje vietoje plaukę laivai“, – nurodo „Litgrid“.

„Litgrid“ Perdavimo tinklo departamento direktorius Vidmantas Grušas teigia, kad renkantis laiką remontui atsižvelgta į numatytiems darbams palankias oro sąlygas bei tai, kad dar neprasidėjęs vasarotojų sezonas Neringoje.

„Per dvi dienas, kai bus išjungtas elektros tiekimas Neringos vartotojams, bus keičiamos keturios atramos netoli Smiltynės ir Juodkrantės. Tai reiškia, kad nuėmę aukštosios įtampos laidus senąsias atramas turėsime išmontuoti ir išvežti, o naująsias – sumontuoti, pastatyti ir ištempti laidus. Darbus planuojama atlikti per įmanomai trumpiausią laiką ir atsiprašome gyventojų ir miesto svečių už laikiną nepatogumą“, – sakė V. Grušas.


Šiame straipsnyje: elektraatjungta elektraNeringa

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių