V.Romanovas gerbėjus vilios nemokama kelione

Kauno "Žalgirio" klubas, pirmadienį Vilniuje žaisiantis lemiamas Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo rungtynes, 500 aistruolių į sostinę veš nemokamai.

„Žalgiris“ renka 500 gerbėjų, organizuotai vyksiančių į Vilniaus "Siemens" areną, kur Kauno ekipa septintosiose LKL finalo rungtynėse varžysis su sostinės "Lietuvos rytu". Panorusiems į Vilnių vykti aistruoliams reikės susimokėti tik už bilietą į mačą.

Nemokami autobusai pirmadienį 16.30 val. pajudės iš Kauno Rotušės aikštės ir po rungtynių parveš sirgalius į Kauną. Akciją surengęs "Žalgirio" klubas nupirko 500 bilietų į "Siemens" areną, kuriuos savaitgalį pardavinės pasiūlymu susigundžiusiems krepšinio mėgėjams Kauno sporto halės kasose.

Primename, jog LKL finalo serijos iki keturių pergalių tarp "Žalgirio" ir "Lietuvos ryto" rezultatas yra lygus 3:3. Praėjusį pirmadienį Vilniuje vykusiose rungtynėse verslininkui Vladimirui Romanovui priklausanti ir be trenerių žaidusi "Žalgirio" komanda pralaimėjo čempionų titulą ginančiam "Lietuvos rytui" 75:89.


Šiame straipsnyje: LKL finalas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių