„Last 16“ vilniečiai pradės rungtynėmis su Rusijos klubu.

Pergalingai baigęs antrojo pagal pajėgumą Senajame žemyne 2011-2012 metų sezono Europos taurės vyrų krepšinio turnyro pirmąjį etapą, Lietuvos krepšinio lygos (LKL) vicečempionas Vilniaus „Lietuvos rytas“ antrojo - „Last 16“ - etapo L grupėje varžysis su Berlyno „Alba“, Trevizo „Benetton“ (Italija) ir Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ (Rusija) krepšininkais.

Pirmąjį L grupės mačą vilniečiai sausio 17 dieną svečiuose žais su Krasnodaro komanda, o jau po savaitės - sausio 24-ąją - namuose varžysis su Trevizo krepšininkais.

Sausio 31 dieną į Vilnių atvyks Berlyno ekipa, maču su kuria išvykoje vasario 7-ąją Vilniaus „Lietuvos rytas“ pradės antrąjį ratą.

Vasario 21 dieną LKL vicečempionas priims „Lokomotiv-Kuban“ klubą, o grupės varžybas vasario 28-ąją baigs maču išvykoje su „Benetton“ krepšininkais.

Ramūno Butauto treniruojama Rygos VEF (Latvija) klubas su Antanu Kavaliausku I grupėje kovos su Gravlino-Diunkerio BCM (Prancūzija), Nymburko ČEZ (Čekija) ir Valensijos „Basket“ (Ispanija) komandomis.

Rimo Kurtinaičio vadovaujamai Maskvos srities „Chimki“ (Rusija) ekipai J grupėje teko Vilerbano „Asvel“ (Prancūzija), Donecko „Doneck“ (Ukraina) bei Salonikų „Aris BSA 2003“ (Graikija) krepšininkai.

K grupę sudarys Bandirmos „Banvit“ (Turkija), Sankt Peterburgo „Spartak“ (Rusija), Novo Mesto „Krka“ (Slovėnija) ir Podgoricos „Budučnost“ (Juodkalnija) klubai.

Du stipriausi kiekvienos grupės klubai pateks į ketvirtfinalį. Nugalėtojui kartu su pagrindiniu prizu atiteks kelialapis į 2012-2013 metų sezono ULEB Eurolygos vyrų krepšinio turnyrą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių