Krepšininkai Hjustone rado laiko stebėti „Euro 2012“ pusfinalį

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės žaidėjai, šiuo metu stovyklaujantys Hjustone (JAV) treniruotės metu negalėjo atitraukti akių nuo televizorių ekranų.

Tuo metu Varšuvoje Europos futbolo čempionato pusfinalyje grūmėsi Vokietijos ir Italijos rinktinės. Lietuvos rinktinės įžaidėjas Mantas Kalnietis ir rinktinės atstovas spaudai sporto komentatorius Linas Kunigėlis yra aistringi Vokietijos rinktinės fanai. Deja, jiems abiems teko nuryti apmaudo kartėlį, nes jų palaikoma komanda vakar nusileido italams rezultatu 1:2 ir pasitraukė iš kovos dėl čempionų vardo.

Rinktinės fotografo Tomo Tumalovičiaus nufilmuotame vaizdo įraše užfiksuotos akimirkos, kai krepšininkai įtemptai stebi lemiamas rungtynių akimirkas. Rinktinės senbūvis Šarūnas Jasikevičius po finalinio švilpuko nepraleido progos piktdžiugiškai pašiepti L.Kunigėlį ir jo mėgstamą komandą. Prabilęs vokiškai, Šaras savo tiradą užbaigė angliška fraze „England till I die“ (angl. Už Angliją iki mirties, - past.), taip išreiškęs savo futbolo favoritus. Deja, Š.Jasikevičiaus taip mėgstamus anglus iš čempionato ketvirtfinalyje pašalino tie patys italai.

Savo kraštietį reklaminei kampanijai galėtų panaudoti Utenos valdžia. Mat, T.Tumalovičiui paklausus, ką palaiko jaunasis krepšinio talentas Jonas Valančiūnas, šis paminėjo savo gimtąjį miestą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių