K.Kemzūra: mums buvo sunkiau nei graikams

Lietuvos nacionalinės rinktinės vyriausiasis treneris Kęstutis Kemzūra po paskutinių Europos čempionato rungtynių prieš Graikiją pasidžiaugė, kad žaidėjai rado motyvacijos kovoti nieko nelemiančiose rungtynėse.

„Abi komandos buvo patekę į Londono olimpinių žaidynių atrankos varžybas, tad motyvacijos surasti buvo tikrai sunku. Tačiau mums buvo sunkiau, nes žaidėme prie savų sirgalių ir turėjome garbingai baigti pirmenybes. Džiaugiuosi vyru nusiteikimu“, - pažymėjo treneris.

„Žaidėme prieš vieną geriausiai besiginančių čempionato komandų. Tai trenerio ir jo asistentų nuopelnas“, - savo oponentą Ilias Zourą gyrė K.Kemzūra.

„Pradėjo sunkiai, tačiau keitėme gynybos sistemas, ieškojome variantų ir sugebėjome atsitiesti. Graikijos rinktinė nepasidavė ir rungtynių pabaigoje sugrąžino intrigą. Gerai, kad lemiamomis akimirkomis pataikėme ir gerai kovojome dėl atšokusių kamuolių“, - mačą vertino lietuvis.

„Tai paskutinė mano spaudos konferencija šiame čempionate. Dėkoju mūsų nuostabiems sirgaliams, kurie palaikė mus nuo pat pradžių iki pat pabaigos ir liko su mumis net ir tomis nusivylimo akimirkomis“, - užbaigė treneris.


Šiame straipsnyje: Eurobasket

NAUJAUSI KOMENTARAI

Judas

Judas portretas
cmo balotnoje tas kemzura... Tupas, uzsispyres kaimietis...

lietuvis

lietuvis portretas
geras jis bet visi mes klystam jis kaltas del to kad paime sara beranki

realistas

realistas portretas
kaip suprasti, kai pralošia, tai jautėme didelį spaudimą, , kai prieš rungtynes kalba , tai guodžais, kad mes namuose žaidžiame atseit mums bus lengviau. O gal prastomu tancoru jaicy mešaet?
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių