„Hoptrans-Sirenos“ už palaikymą atsidėkos nemokamais ledais

Kauno rajono „Hoptrans-Sirenų“ komandos penktadienį laukia kol kas rimčiausias iššūkis šį sezoną. Lino Šalkaus treniruojama ekipa Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) pusfinalyje stos į lemiamą dvikovą su Klaipėdos „Fortūnos“ krepšininkėmis.

Į šias rungtynes, kurios vyks balandžio 12 d. 18 val. Garliavos sporto centre (Vasario 16-osios g. 8), susirinkę žiūrovai bus nemokamai vaišinami „Aurum“ ledais, o sirgalius užves „Chillidance“ šokėjos.

Šiuo metu serijoje iki trijų pergalių rezultatas lygus 1-1. Šio susitikimo nugalėtoja keliaus į finalą, kur susigrums su Vilniaus „Kibirkšties-VIČI-IKI“ žaidėjomis.

Pirmąjį pusfinalio mačą Garliavoje 69:68 laimėjo uostamiesčio ekipa. Visgi antrajame 60:44 kur kas pranašesnės buvo „Hoptrans-Sirenos“.

Kauno rajono klubo direktorė Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė viliasi, kad komanda sulauks sirgalių ir iš Kauno miesto bei rajono.

„Nors esame krepšinio šalis, tačiau arenos nėra gausiai lankomos. Tikiu, kad mūsų jauna ir ambicinga komanda pademonstruos kovingumą, tačiau tam reikia ir sirgalių pagalbos. Džiaugiuosi, kad atgyja ir nepelnytai primiršta Lietuvos moterų krepšinio lyga. Bandysime sukurti tikrą šventę“, – teigė Žemantauskaitė-Matlašaitienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių