Deco: žinome, ką gali Dramblio Kaulo Kranto futbolininkai

Portugalijos rinktinės saugas Deco teigė, kad komanda kruopščiai išstudijavo Dramblio Kaulo Kranto rinktinės žaidimą ir jaučiasi pasirengusi kovai.

„Mes turime didelių lūkesčių, o pirmosios rungtynės paprastai būna pačios sunkiausios. Bet mes esame pasirengę. Esu tikras, kad pasirengimo laikotarpiu padarėme viską, ką galėjome ir dabar turime žaisti. Gerai žaisti, - fifa.com citavo Deco. – Eriksonas (Dramblio Kaulo Kranto rinktinės strategas – red. past.) turi didžiulę patirtį, tai – fantastiškas treneris, tad šiuo klausimu mūsų varžovų stovykloje viskas gerai. Suprantama, mes aptarėme jų žaidimo manierą ir žinome, ką jie gali.“

Deco yra pareiškęs, kad po pasaulio čempionato atsisveikins su Portugalijos rinktine. „Savo motyvus jau esu išsakęs, tačiau dabar apie nenoriu net galvoti. Vienintelis mane dabar jaudinantis dalykas yra, kaip geriau nusiteikti kovai“, - sakė saugas.

Portugalija ir Dramblio Kaulo Krantas pirmąsias mirtininkų vadinamos G grupės rungtynes žais antradienį, birželio 15 d., 17 val.


Šiame straipsnyje: pasaulio futbolo čempionatas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių