Be žinios dingusios studentės paieškos – kol kas bevaisės

Kauno policijai vis dar nepavyksta rasti be žinios dingusios 21 metų metų kaunietės.

Policija pirmadienį gavo pranešimą, jog į dingusią Justę Kuklerytę panaši mergina pastebėta traukinyje į Vilnių, tačiau patikrinus informaciją ji nepasitvirtino.

Pirmadienio rytą, apie 10 val. tiesioginė paieška nebuvo atnaujinta. Kauno rajono policijos tyrėjas Saulis Bakutis portalui 1kaunodiena.lt teigė, jog iki pietų bus naudojamos kitos paieškos priemonės nei apylinkių, kur paskutinį kartą pastebėta dingusioji, šukavimas.

„Paieškos grupė teritorijos vėl tirti vyks, bet vėliau. Dabar ieškoma kitomis priemonėmis. Jų sakyti nenoriu“, – teigė S. Bakutis.

Dingusią merginą , policijos duomenimis, paskutinė matė jos klasės draugė. „Kaip išsiaiškinome, tai buvo netoli dingusiosios namų“, – sakė S. Bakutis.  Maždaug toje vietoje paskutinė studentės buvimo vieta nustatyta ir tiriant jos ryšio priemonių duomenis.

Būtent todėl sekmadienį gausios policijos pareigūnų pajėgos – kinologai su šunimis, patruliai kriminalinės policijos pareigūnai ir civiliai gyventojai, buvę merginos klasiokai, draugai – šukavo Kamšos botaninio zoologinio draustinio mišką, esantį tarp Noreikiškės ir Marvelės gatvių, Nemuno upės pakrantę, šalia Marvelės gatvės. Taip pat buvo pasitelktas Valstybės sienos apsaugos tarnybos sraigtasparnis su specialia įranga. Tačiau paieška buvo bevaisė, planuota, jog ji bus atnaujinta pirmadienį prašvitus.

Į Kauno apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą  dingusios merginos tėvas – 54-erių metų V. K. kreipėsi šeštadienį. Jis pranešė, kad praėjusį penktadienį, kovo 15 d., apie 15 val. iš Kauno r., Akademijos miestelyje, Universiteto g. esančių namų išėjo ir negrįžo jo dukra, gimusi 1992 metais.

Mergina turėjo vykti į paskaitas, tačiau bendramoksliai jos nesulaukė. Ji yra Lietuvos sveikatos mokslų universiteto studentė. Iki aukštosios mokyklos Justė planavo nusigauti visuomeniniu transportu.

Policijos pareigūnai iš karto apklausė artimuosius, draugus, ieškojo asmenų, mačiusių merginą ar turinčių kitokios reikšmingos informacijos, tikrino ryšio priemonių duomenis, nustatinėjo paskutinę jos buvimo vietą, judėjimo kryptis, galimas buvimo vietas, tačiau paieška buvo be rezultatų.

Merginos požymiai: apie 160 cm. ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, trumpų šviesių plaukų, nešioja akinius. Apsirengusi pilkos spalvos puspalčiu, mėlynos spalvos džinsinėmis kelnėmis, languotais marškiniais, avėjo margais (baltos ir pilkos spalvų) sportiniais bateliais, turėjo pilkos spalvos kuprinę.

Ypatingi požymiai: nešioja akinius, raudonos spalvos rėmeliais.

Asmenis, žinančius J. Kuklerytės buvimo vietą, ją mačiusius ar turinčius kitokios vertingos informacijos, policija prašo kreiptis į Kauno pareigūnus telefonais: (8 37) 30 39 51, 30 39 56, 30 34 50 arba 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Blogai

Blogai portretas
kad tarp tėvų ir vaikų -- psichologinis barjeras. Po vienu stogu gyvenantys žmonės privalėtų žinoti, kada, kur eina, su kuo susitiks, kada grįš. O dabar -- išėjo ir nežinia, kur ieškoti.

Spejimas

Spejimas portretas
ar ir vel nebus "prisigirdziusi",kaip ir visos ankstesnes-"nuskendusios" ?

w

w portretas
Mergina 21 metu,gali ir nelabai atvirauti su tevu,kur eina,ka veiks. Dar tai priklauso ir nuo tarpusavio santykiu,ar labai buvo artimi. Ne visada vaikai,tuo labiau suauge,pasakojasi. O i vidu neilysi.
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių