Automobilio nesuvaldęs vairuotojas ant Parodos kalno išvartė naujus kelio ženklus

Kaune po pietų užfiksuota dar viena avarija – šį kartą automobilis „Volkswagen Sharan“ ant Parodos kalno įsirėžė į dar šiemet įrengtą saugumo salelę ir išvartė kelio ženklus, apsaugines tvoreles.

Kaune po pietų užfiksuota dar viena avarija – šį kartą automobilis „Volkswagen Sharan“ ant Parodos kalno įsirėžė į dar šiemet įrengtą saugumo salelę ir išvartė kelio ženklus, apsaugines tvoreles.  

Policijos duomenimis, avarija įvyko netrukus po 13 val. Vairuotojas posūkyje nesuvaldė transporto priemonės, todėl įvažiavo į pėstiesiems skirtą saugumą salelę.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas žiniasklaidai Kęstutis Kasciukevičius džiaugėsi bent tuo, kad incidento metu niekas nenukentėjo – juk tuo metu per perėją galėjo eiti ne vienas pėsčiasis.

„Pareigūnai informavo specialiąsias tarnybas, kurios turės pašalinti nuverstus ženklus“, – sakė K. Kasciukevičius. Jo teigimu, kaltininkas padarytą žalą miestui turės atlyginti.

Kauno miesto savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjo pavaduotojas Gintautas Degutis portalui kaunodiena.lt priminė, jog Parodos g. rekonstrukcija dar nepasibaigus, todėl šiai gatvei taikomas statybvietės statusas.

„Rangovai su avarijos kaltininku turės susitarti dėl žalos atlyginimo, – aiškino G. Degutis. – Jeigu vairuotojas automobilį apsidraudęs privalomuoju draudimu ir avariją padarė būdamas blaivus, žalą kompensuos draudimo bendrovė. Didesnio atspindžio kelio ženklas kainuoja maždaug 500-600 litų, o paprastas ženklas – 300-400 Lt“.

Tai jau antras eismo įvykis šiandien šioje gatvėje. Šįryt K. Petrausko g. ir Vydūno al. sankryžoje į avariją papuolė jaunikis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kalnas to kalnas

kalnas to kalnas portretas
ziuresim kai kitamet prasides britvu sezonas, ar neileks britva i kokia masina bandancia nusukt i hale. jei visi arkliais jodinetu tai sankryza net labai gera padaryta

to kalnas

to kalnas portretas
Ir salelė, ir visa kita suprojektuota gerai ir niekam nebuvo ir nėra problemų. Blogam šokėjui ir k... maišo. Kaip reikia važiuoti, ir nematyti saugumo salelės, nematyti pėsčiųjų perėjos ženklo, nematyti raudonai nupiešto didžiulio "zebro"??? Toks vairuotojas galėjo užmušti keletą pėsčiųjų šioje perėjoje, gerai kad Dievo valia dar laimingai baigėsi. Toks "vairuotojas" ne tik privalo atlyginti nuostolius, bet už tokį neeilinį bukumą ilgam turi prarasti vairuotojo teises. Kaimynė matė, vairuotojas su akiniais, pagyvenęs, nieko jis tur būt nelėkė, bet paprasčiausiai ko gero blogai su regėjimu.

kalnas

kalnas portretas
kol nebuvo saleles jauciausi saugiau bandydamas link sporto hales nuvaziuot, o dabar kalnas taip suformuotas , kad nesimato kas is pakalnes atvaziuoja, belieka tik melstis , kad nelektu kas greiciau nei 50 i kalna, nes nespesi pasitraukt, o jei bandydamas pasitraukt uzgesi ir sakes. nesuprantu tu kurie taip suprojektavo kalna. ir ta salele tai is pakalnes kylant tai kazkaip ne vietoj atrodo- na gal tik man ir tam avarijos kaltininkui tik taip atrodo
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių