Ugniagesiai Lampėdžiuose ištraukė skenduolį

  • Teksto dydis:

Trečiadienio pavakarę Bendrasis pagalbos centras gavo pranešimą apie karjere už Lampėdžių gyvenvietės plūduriuojantį žmogaus kūną. Į įvykio vietą atskubėjusios specialiosios tarnybos sunerimo, kad skenduolių gali būti daugiau, nes ant kranto aptikta tiek drabužių, kiek vienam žmogui nereikia. 

Nelaimėlis, apie kurį pranešė poilsiautojai, plūduriavo apie porą metrų nuo kranto. Apžiūrėjus šią nuošalią vietą ties Romuvos gatvės pabaiga, aptikta ne tik, kaip atrodė, ne vienam žmogui priklausiusios aprangos dalys, viena pora batų, taip pat krūmuose paslėptas dviratis. Ant kranto rasta ir ūkinio bei paprasto muilo.

Dar didesnę mįslę užminė paties skenduolio apranga - jis buvo su ilgomis sportinėmis kelnėmis.

Policijos paprašyti narai pakartotinai išnaršė Lampėdžių karjero dalį ties šia nuošalia vieta. Daugiau skenduolių neaptikta.

Manoma, kad iš vandens ištrauktas vyriškis, kurio asmenybė ketvirtadienio ryte dar buvo nenustatyta, galėjo būti benamis. Tai paaiškintų, kodėl ant kranto rasta tiek rūbų ir kodėl maudytasi su treningo kelnėmis.

Nežinomasis - apie 60  metų, apie 170 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo. Pirminiais duomenimis, jokio smurto žymių ant jo kūno nėra.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti. 

Anot ugniagesių gelbėtojų, nelaimė galėjo įvykti prieš parą. Esant apie 30 laipsnių karščiui, o vandens temperatūrai siekiant apie 20 laipsnių, vanduo dažniausiai atiduoda skenduolį per tokį laiką. Įprastinėmis oro sąlygomis tai gali užtrukti kelias paras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

viciunia iš Šančiu

viciunia iš Šančiu portretas
Tai ne ežeras.Tai buvęs žvyro karjeras.Pusė Kauno namų iš jo pastatyti.Būkim biedni-bet teisingi.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių