Kraupi nelaimė: Aleksote žuvo jaunas motociklininkas

Pirmadienio vakarą Kaune įvyko skaudi nelaimė - susidūrus automobiliui "Ford Mondeo" ir motociklui BMW žuvo 25 metų motociklininkas.

Automobilis su motociklu Aleksote susidūrė apie 20.45 val.  Nelaimė įvyko ties Technikumo gatvės sankryža.

Kauno policija pranešė, kad automobilį "Ford Mondeo" vairavo 1932 m. gimęs vyras. Jis ties Technikumo gatve, pirminiais duomenimis, sukdamas į kairę nepraleido iš priekio važiavusio motociklo, tad transporto priemonės susidūrė.

Atvykę medikai motociklininkui jau nebegalėjo pagelbėti.

Po susidūrimo motociklas buvo užsidegęs, tačiau jį greitai užgesino avarijos liudininkai. Motociklo dalys pabiro į šalis. Avarijos vietoje susirinko labai daug žmonių.

 

 

Tuoj po avarijos prie žuvusio sūnaus, kurio kūnas buvo uždengtas, veržėsi jo tėvas. Policijos pareigūnai vyrą sustabdė ir nusivedė į automobilį.

"Ford Mondeo" vairuotojas pristatytas į gydymo įstaigą, paimtas kraujas blaivumui nustatyti.

Pareigūnai tikslina šio įvykio aplinkybes ir prašo asmenis, mačiusius šį eismo įvykį ar turinčius tyrimui reikšmingos informacijos, skambinti į Kauno apskrities policiją tel. (8 37) 30 34 50. 

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl Kelių transporto eismo saugumo taisyklių pažeidimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pauliuk

Pauliuk portretas
Buvai nuostabus cia,busi Angelas danguje. Kaip truksta taves. Per ziaurus likimas...

kodėl

kodėl portretas
kodėl neparašyta, kad motociklas lėkė belenkokiu greičiu, nes galvojo, kad jį policija vejasi?

manau

manau portretas
Nereikia kaltinti žmogaus amžiaus, yra ir 90-mečių, kuriems komisija leidžia vairuoti, o yra ir jauniklių, kelių gaidelių, kuriems vertėtų atimti teises dėl neprognozuojamo elgesio ir greičio pomėgio. Kad kaltos abi pusės, net neabejoju. Kartais tų lakūnų, skriejančių ant plieninių žirgų, tiesiog negali pamatyti, nes skrieja ant 100, kur galima tik 50...Kaip tokį pamatyti, jei išlenda iš nematomos zonos tiesiai prieš nosį? Visi gudrūs, kol patys nesusiduria. Kas kaltas, išsiaiškins tyrėjai. Bet dar vieną blogybę matau-blogai sutvarkytas ir avaringas sankryžas.Jei kažkurioje sankryžoje kartojasi avarijos, verta nedelsiant ją pertvarkyti į saugesnę, o ne laukti sekančios aukos. Užuojauta tėvams.
VISI KOMENTARAI 32

Galerijos

Daugiau straipsnių