Šeima prašo pagalbos: tris dienas namo negrįžta sergantis jaunas vyras

Kaišiadorių rajone gyvenanti šeima jau tris dienas išgyvena sunkiai suvokiamą nerimą. Pirmadienio pavakarę iš namų išėjo ir dingo 22-ejų Gediminas Papiliauskas.

Jauno vyro mama Orinta Cibulskytė portalui pasakojo, kad depresija sergantis sūnus iš namų Kiemelių kaime (Kaišiadorių rajone) išėjo vasario 25 dieną apie 16 val.  Anot pašnekovės, 190 cm ūgio ir stambaus sudėjimo – sveria apie 140 kg – sūnus iš namų išėjo nepasiėmęs mobiliojo telefono ir asmens tapatybę įrodančių dokumentų.

Tamsiai rudų plaukų, mėlynų akių, po apatine lūpa randą turintis Gediminas iš namų, anot mamos, išėjo pasivaikščioti, tad itin šiltai neapsirengė – dėvėjo juodas sportines kelnes, vilkėjo mėlynos spalvos bliuzonu, žydrais marškinėliais, avėjo baltus „Nike“ kedus.

„Su sūnumi grįžome iš vizito pas daktarus ir tuomet jis paprašė išeiti pakvėpuoti grynu oru“, – pasakojo O. Cibulskytė.

Pašnekovė prisimena, kad prieš vizitą pas medikus sūnus užsiminė apie tai, kad jam trūksta daugiau asmeninės erdvės.

Šeima neatmeta prielaidos, kad sūnus galėjo sėsti į traukinį ar stabdyti pakeleivingas mašinas ir nuvykti į Vilnių. Mama pasakoja, kad sūnus iš namų netikėtai buvo išėjęs ir prieš metus.

„Prieš metus jis išvažiavo į Vilnių, tačiau tada sūnus turėjo asmens dokumentus, mobilųjį telefoną. Tuomet jis negrįžo tris paras, tačiau mes su juo kalbėjomės telefonu, jis buvo susitikęs su giminaite, žinojome kokiame viešbutyje buvo apsistojęs. Labai viliamės, kad šį kartą kartojasi ta pati istorija. Tačiau kol kas nepavyko aptikti jokio siūlo galo. Nuo pirmadienio – tik tyla“, – O. Cibulskytė teigė, kad praėjusiais metais namo sūnų parvežė jį radę žmonės.

Vilties neprarandanti šeima prašo asmenų, mačiusių G. Papiliauską ar galinčių suteikti reikšmingos informacijos, kreiptis telefono numeriu +370 61383542.

Dingusiojo jauno vyro paiešką ir toliau tęsia Kaišiadorių rajono policijos komisariato pareigūnai. Jiems apie 1996 metais gimusio vyro dingimą buvo pranešta vasario 25 d. apie 20 val. Anot policijos atstovų, jauno vyro paieška buvo pradėta tą pačią dieną.

Ketvirtadienį jauno vyro ieškota ir ežere. Kaip pranešama ugniagesių paros įvykių suvestinėje, 9.30 val. buvo vykdomos paieškos – apžiūrėtas ledo paviršius, už 1 km atlikta žvalgyba ant ledo Gudelių I ir II tvenkiniuose. Jaunuolio kūno nerasta.

Vyro požymiai: apie 190 cm ūgio, stambaus kūno sudėjimo, tamsiai rudų, vidutinio ilgio plaukų. Vilkėjo mėlynos spalvos bliuzonu, žydrais marškinėliais, juodos spalvos sportinėmis kelnėmis, avėjo baltos spalvos sportbačiais. 

Asmenų, ką nors žinančius apie dingusiojo G. Papiliausko buvimo vietą, ar galinčius suteikti reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK tel. (8 37) 303 450, (8 346) 67 827 arba rašyti el. paštu giedrius.jusas@policija.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mičiute

Mičiute portretas
Įsivaizduoju, ką iš gyvenate. Sveikatos, stiprybės mamai Orinta močiutei Vitalijai ir visai šeimai. Laikykitės nepraraskite vilties. Gediminas grįž.

Nenoriu liūdinti, bet...

Nenoriu liūdinti, bet... portretas
Neatmeskime ir savižudybės galimybės, visgi vaikinas sirgo depresija, taip pat nepasiėmė nieko su savimi, neprisirengė per daug šiltai, lyg nesiruoštų niekur toli važiuoti, tačiau norėjo pradingti. Labai abejočiau, kad jį kas pagrobtų, nes vyras tikrai nemažas, siūlau apvaikščioti netolimus miškus, apžiūrėti gilesnes upes (jei tokių yra), gal surasit. Nors labai tikiuosi, kad mano teorija yra visiškai neteisinga

...

... portretas
Toliau nuo namų - mažiau depresijos.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių