Savanorių prospekte susidūrė „Volkswagen“ ir „Nissan“ (ieškomi liudininkai)

  • Teksto dydis:

Penktadienio vakarą Kaune, Savanorių prospekte, įvyko avarija.

Policija pranešimą apie avariją prie parduotuvės "Tarp gėlių" gavo 21.43 val.

"Susidūrė du lengvieji automobiliai - "Volkswagen" ir "Nissan". Tačiau žmonės per eismo įvykį sužalojimų nepatyrė", - portalui kauno.diena.lt sakė Kauno miesto vyriausiojo policijos komisariato budėtojas.

Avarijos aplinkybes aiškinasi policijos pareigūnai.

Vairuotojai raginami būti atidūs kelyje ir pasirinkti saugų važiavimo greitį.

Iškart po įvykio socialiniame tinkle "Nissan" vairuotoja pasidalijo prašymu.

"Po įvykio užsirašiau bent keliu liudininkų telefonus, tačiau jie neišsisaugojo. Būčiau labai dėkinga vyrukams, kurie bėgo man pirkti vandens man į "Lidl" parduotuvę. Kameros, be abejo, parodys situaciją, tačiau liudininkai padėtu! Susisiekite, prašau, asmenine žinute. Ačiū!", – rašė mergina.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tarbasnukiams

Tarbasnukiams portretas
Ko lojat, manot Mėnuliui ne tas pats? Vairuotojai, eikit padročint jei jau pradėjo kietėt rytais prieš siusiuką. Nesinervuokit, greit ir apžels.

HEHADA DYPNT

HEHADA DYPNT portretas
Nebestumkit stopudovai as niekada cia nerasau man vapse cia cirkas bet bohurai jus gi is kauno nereik jums statyt saves i turgaus borigu vieta ka pjauna pavydas kad mergaite turi pinigu kad galetu vairuoti ir perka ka nori nuo teisiu iki geru masinu o jus ant bonkos neturit, tai meskit gert ir pradekit vogti jei darbo neuztenka kad gerai gyventi o ant graziuju kauno paneliu pykt nereikia o jei pykstat kad grazuoles jums neduoda tai jau jus tada patys lavonai esat,

Pikti alkani

Pikti alkani portretas
Šunys ko lojat ? Gal iš pavydo, kad mergina kažką turi, uždirba ? Tokio Streso atveju ne tik telefoną pamirštumėte , bet tikriausiai ir kelnes pridarytumėte. Dar nieks neaišku iš straipsnelio kaip ten buvo o jau pila ....
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių