Prie IX forto – šiurpi BMW ir vilkiko kaktomuša, žuvo 20-metė vairuotoja

  • Teksto dydis:

Vėlų sekmadienio vakarą Kaune, prie IX forto, žuvo jauna vairuotoja.

Policijos duomenimis, apie 23 val. „BMW 318“ išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su vilkiku „Scania R 480“. Automobilis vilkiką taranavo pralėkęs atitvarus skiriamojoje juostoje.

Tragiška avarija įvyko vakariniame aplinkkelyje, kelio „Via Baltika“ atkarpoje Kaunas–Marijampolė–Suvalkai, prie „Circle K“ degalinės. Liudininkų teigimu, prieš susidūrimą BMW skriejo dideliu greičiu.

Policijos budintysis portalui kauno.diena.lt teigė, kad žuvo 20-metė mergina. Ją iš visiškai sumaitoto automobilio ugniagesiai ištraukė be gyvybės ženklų. Atvykę medikai konstatavo merginos mirtį.

45 metų vilkiko vairuotojas dėl sužalojimų išvežtas į ligoninę.

Ugniagesiai nuo kelio dangos surinko apie 80 kg teršalų. Tai pat buvo sustabdytas dyzelinio kuro tekėjimas iš vilkiko.

Įvykio vietoje buvo susidariusi didelė transporto spūstis.

 


Šiame straipsnyje: avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

D

D portretas
Uzuojauta artimiesiems.ypac gaila jaunos mergaites.jai visas gyvenimas buvo priesaky.o jus slykstus komentatoriai.kaip vazevo.kaip leke.nepamirskit .kad ir jus nezinot savo likimo.nekritikuokit.nes sekantis gali but tu!.kuris slyksciai rasai.Ilsekis ramybeje Eglute.

joks

joks portretas
Rasau tau !Naturali atranka.pavadinai lakune.ir sakai negaila merginos.kad tau liezuvis apsiverstu .pacem beskraidant!

Evelina

Evelina portretas
Tikras liudijimas. Aš praradau viską dėl nelaimingo atsitikimo, dėl kurio eismo įvykio aš grįžau pagal skolas ir ši padėtis pablogėjo klaidingais kreditoriais. Mane buvo kelios kartos tokios indelijos. Čia yra klaidingų kreditorių, kurie mano apgaulingi pranešimai      -gorgelebleu2@gmail.com      -florenceBeauger@hotmail.com      -duboirose1234@gmail.com Bet man nepatyrė dėmesio mano situacijai, tada draugas davė man konkretaus skolintojo adresą, dėl kurio aš pateikiau prašymą dėl 25 000 eurų sumos, kurią gavau per 72 valandas po saugių procedūrų Abiem šalims. Prašome pateikti savo paskolos prašymus tiesiai į jo adresą El. Paštas: bcorinne342@gmail.com
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių