Policija pričiupo vairuotojų siaubą

  • Teksto dydis:

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai gauna pranešimų apie miesto gatvėse pėsčiojo imituojamas avarijas, kuomet jis neva būna sužalojamas automobilio. Pėsčiasis įvykio vietoje medikų pagalbos ir policijos nepageidauja, bet stengiasi iš vairuotojų išvilioti pinigų.

Turimais duomenimis, apgavikas – 46-erių metų A. R. Jis 2012-2013 m. imituodavo eismo įvykius Vilniuje, 2013-2014 m. – Kaune, galimai ir kituose miestuose bei miesteliuose. A. R. dažniausia prisistato išgalvotais vardu ir pavarde.

Vairuotojus, susidūrusius su tokia situacija ar atpažinusius nuotraukoje esantį asmenį, kaip tą, nuo kurio nukentėjo, policija prašo kreiptis į artimiausią policijos komisariatą arba skambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Apie šį aferistą jau rašė "Kauno diena". „Jis ramiai stovi prie perėjos pasirėmęs lazda. Renkasi šviesoforu reguliuojamą perėją su žalia rodykle. Kai jo pajudėjimo nesulaukęs vairuotojas ryžtasi važiuoti, prasideda didysis teatras“, – pasakojo savo kailiu apsimetėlio išbandymą patyręs kaunietis Rimantas.

Vairuotojų siaubas palaukia, kol automobilis pro jį pravažiuos, o tada trenkia rankoje laikyta lazda į galinį mašinos ratą ir griūna. Suprask, vairuotojau, – kliudei nelaimėlį.

Tokia taktika – smūgiuoti į mašinos galą – pasirinkta neatsitiktinai. Ankstesnieji eismo įvykių imitatoriai krisdavo ant priekinio kapoto, kiti griūdavo po stovinčio automobilio ratais. Po to imdavo klykti, kad buvo parblokšti, reikalaudavo policijos. Šis aferistas laukdavo, kol vairuotojas pro jį pravažiuos ir nebematys, kas iš tiesų atsitiko.


Šiame straipsnyje: policijaapgavikasapgavoavarijos

NAUJAUSI KOMENTARAI

vinis

vinis portretas
saunuolis1 vairuotojai jau tiek inaglejo, kad net per pereja su vaikisku vezimeliu nepraleidzia.ypac pranbangios masinos ir vairuojamos silikoniniu barbiu.

labai

labai portretas
tai gerai, kad jis turi lazdą, po teismų bus lazda surasta ir šis pašlemėkas gaus daug smūgių ne į galinį ratą, o į priekines ir užpakalines letenas.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių