Policija įtaria, kad dingęs kaunietis yra nužudytas (įtariamieji dar nerasti)

Kauno teisėsauga įtaria, kad gegužės viduryje dingęs kaunietis Egidijus Sabulis galėjo būti nužudytas, pareigūnai toliau ieško įtariamųjų ir dingusiojo kūno.

„Šiandieną Kauno apygardos prokuroras papildomai kvalifikavo veiką kaip nužudymą ir kreipėsi į apylinkės teismą dėl suėmimo visiems trims asmenims. (...) Pavyko rasti dar vieną transporto priemonę, kuria naudojosi vienas iš įtariamųjų“, – penktadienį žurnalistams Kaune sakė Kauno policijos vadas Darius Žukauskas.

„Viltis visą laiką yra, bet įvertinę objektyvius duomenis, mes darome prielaidą, kad jis gali būti nužudytas“, – pridūrė pareigūnas.

Visiems trims įtariamiesiems už akių paskirta kardomoji priemonė – suėmimas.

Šiuo metu policijos pareigūnai Kauno, Marijampolės ir Šiaulių apylinkėse vykdoma kūno paieška. Pasak D.Žukausko, „Volvo“ automobilis, kuriuo naudojosi vienas iš įtariamųjų, rastas Šiauliuose, todėl paieška išsiplėtė ir į šį regioną.

„Pagrįsti duomenys leidžia manyti, kad jis galėjo tapti nusikaltimo auka, gautos specialistų išvados. Vienas iš pagrindinių šaltinių – rasta kraujo“, – sakė policijos viršininkas.

31 metų E.Sabulis gegužės 16-osios vakarą išėjo iš namų Kaune, Vilijampolėje, ir dingo be žinios. Netrukus buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto laisvės atėmimo.

Pareigūnams pavyko nustatyti, kad vyras sėdo į pilkos spalvos „Volkswagen Transporter“ ir žadėjo vykti į Šiaulius. Pareigūnams su visuomenės pagalba pavykto rasti mikroautobusą, į kurį vyras, kaip manoma, buvo įviliotas.

Įtarimai dėl nusikaltimo už akių pateikti trims asmenims: 1962 m. gimusiam Šiaulių miesto gyventojui, šiemet deklaravusiam išvykimą į užsienį, Vaclovui Vaitkevičiui, 1993 m. gimusiam Šiaulių rajono gyventojui Deniui Vaitkevičiui, taip pat Jurbarko rajono gyventojui Pauliui Tamoševičiui, gimusiam 1987 m.

Du iš įtariamųjų yra vienos šeimos nariai, trečiasis – jų pažįstamas, visi anksčiau teisti. Tiek jie, tiek nukentėjusysis gyveno Ispanijoje, todėl policija neatmeta galimybės, kad įtariamieji yra išvykę į užsienį. Policijos duomenimis, vienas įtariamasis, P.Tamoševičius, yra išvykęs į užsienį.

Įtariamieji ir dingusysis yra pažįstami, todėl manoma, kad E.Sabulis buvo įviliotas į spąstus ir pagrobtas.

Pareigūnai prašo asmenis, turinčius informacijos apie šių asmenų buvimo vietą, nedelsiant informuoti telefonais (8 37) 303161, (8 37) 303139 (8 37) 303450 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.


Šiame straipsnyje: Egidijus Sabulis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Betkoks

Betkoks portretas
Ka cia svaigstat prisigaude gandu apie ispanijos zmones,buvau ten ir dirbau vaitkevicius ten neveze jokiu zmoniu, pirma zinokit kaska o paskui kalbekit,kas laka pralaka tas neturi kas dirba taupo tai gryze ir namus nusiperka

Čia tikriausiai

Čia tikriausiai portretas
tas pats plėšikas Vaitkevičius, kur buvo organizuotos nusikalstamos grupuotės Ispanijoje vadeiva. Kur viliodavo lietuvius į Ispaniją,skint apelsinų,mandarinų. Juos visaip išnaudojo,gauja prižiūrėdavo dirbančiuosius,juos engdavo,atskaitydavo didelius mokešcius,kad uždirbdavo į mėnesį tik 200€.Na tikra vergovė. Plėšė namus,žmones ir kitaip nusikalstama veikla užsidirbdavo pinigus. Galiu apsirikt,bet kažko tikisi,kad tai 99 proc. Nes ir iš Šiaulių,ir Vaclovas. Teistas ne kartą,žino kaip slapstytis išvykus į užsienį.

Labai labai gaila

Labai labai gaila portretas
šito jauno vaikinuko. Tokioj jaunystėj reikėjo žūti nuo šitų banditų, o šitie banditai gal jau ne vieną toki jauna vaikina nužude yra. Kai sugaus, tai reikės gerai pakratyt elektrinėj kėdėj kol prisipažins kiek yra nužude žmonių. Garantuoju kad cia ne pirma jų žmogžudystė.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių