Penktadienis Kaune vėl paženklintas avarijomis

  • Teksto dydis:

Penktadienį po darbų į gatves išvažiavę vairuotojai vieną po kitos fiksavo įvykusias avarijas.

Prieš pat 17 val. eismo nelaimė įvyko Taikos ir Savanorių prospektų sankirtoje, vadinamojoje Aklųjų sankryžoje. Šioje vietoje vairuotojai užfiksavo smarkiai sumaitotą automobilį, kuris judrioje gatvėje sukėlė eismo spūstį.

Apie šią nelaimę policijos atstovas nebuvo informuotas, todėl tikėtina, kad avarijos dalyviai vietoje užpildė eismo įvykio deklaraciją.

Dar viena avarija įvyko jau po 17 val. Radvilėnų ir Tunelio g. sankirtoje. Vienam automobiliui sustabdžius praleisti pagrindine gatve važiuojančius eismo dalyvius, iš paskos važiavęs vairuotojas nespėjo sustabdyti transporto priemonės. Vairuotojai praneša, kad šioje vietoje taip pat formuojasi didžiulė spūstis.

Apie 17.19 val. trijų automobilių avarija įvyko ant viaduko prie prekybos ir laisvalaikio centro "Mega". Susidūrė du "Audi" ir "Volkswagen" markių automobiliai. Į eismo įvykį išsiųstas policijos ekipažas. Vairuotojai informuoja, kad eismo įvykis visiškai sutrikdė eismą važiuojant tiltu nuo Vytėnų link Šilainių.

Prieš pat 18 val. Tunelio g., važiuojant link autobusų stoties, įvyko dar viena avarija. Jos metu susidūrė du lengvieji automobiliai. Pasak vairuotojų, judri gatvė tapo nepravažiuojama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Auto kaip ginklas naudojamas yra-nes kol esi pescias,eilinis zmogelis,kaip visi,o va isedes i savo mobili-jau gali parodyti kitiems savo reiksminguma,saunuma,issiskirti is minios nors tokiu budu,,,nugaleti ,,kitus.Ir stresas,stresas,stresas.

Tokia jau realybe.

Tokia jau realybe. portretas
Intelekto trukuma kazkuo kompensuoja arba sunkiu darbu arba skraidymu gatvemis (KET nesilaikymu).Tai pripazinta net moslininku.

Goja

Goja portretas
Išties darosi toks vaizdas, kad didžioji dauguma už vairo sėdi absoliutūs idiotai... žiauriausia,kad per tokius buožgalvius nukenčia niekuo dėti žmonės...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių