Pagrindinė versija: garsus restoranas buvo padegtas

  • Teksto dydis:

Itin vaizdingoje vietose esantis pastatas, kuriame anksčiau veikė garsus restoranas „Trys mergelės“, buvo padegtas. Tokią versiją tiria pareigūnai po šeštadienį įsiplieskusio gaisro.

Nelaimė užfiksuota apie 17.30 val. Kaune, M. Riomerio g., esančiame pastate kilo gaisras, kurio metu pastatas dalinai sudegė. Apdegė ir sukrito lauko kavinės medinės stogo konstrukcijos, išdegė ir aprūko pastato vidus. Vandeniu sulietos patalpos. Nuostoliai dar skaičiuojami. 

Dainavos policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo, portalui kauno.diena.lt teigė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė žiniasklaidai Odeta Tumelytė.

Ugniagesių žiniomis, mūrinis vieno aukšto pastatas liepsnoti pradėjo nuo priestato. 

„Trys mergelės“ kadaise buvo vienas prabangiausių restoranų, tačiau jo šlovė jau seniai išblėso, o bendrovei paskelbtas bankrotas. Šiuo metu pastatas buvo nenaudojamas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Genė

Genė portretas
Senai laikas nugriauti ta restorana Naktimis miegoti neimanoma nuo spigavimu ir rekavimu apkvaisusiu narkomanu ir bomzu.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Prihvatizacija... Kažkas užvaldė pastatus iš gobšumo, bet jokios veiklos organizuoti nesugeba. Anksčiau tokios Kauno vietos ir pastatai priklausė tautai ir kauniečiams, o dabar p i z d u k a m s.

Andrius Tapinas

Andrius Tapinas portretas
Kalte del buvusio restorano 3 mergeles galimo padegimo ir vykdomo tolimesnio tarnybinio aplaidumo sutvarkant nenaudojamus pastatus mieste ir atimant is savanaudziu prokuroru arestuotus senai privatizuotus pastatus privalo prisiimti atsakomybe ir savivaldybes administracija ir meras valdas matijosaitis ir dainavos policios virsininkas...kol bomziai miesto nesudegino per Laisves piknikus
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių