Operatyviai sulaikyta Kaune naktį automobilius siaubusi gauja

  • Teksto dydis:

Operatyviai sulaikyti vagys, įtariami Kaune nusiaubę beveik dešimt automobilių.

Šįryt apie 4 val. buvo gautas pranešimas, kad Kaune, Panerių g., apvogtas moters automobilis „Ford Tranzit“. Nukentėjusioji policijai apibūdino asmenis, kurie galėjo įvykdyti nusikaltimą. Įvykio vietoje prie pareigūnų priėjo vyras, kuris taip pat teigė, kad tie asmenys išdaužė ir jo automobilio „Audi A6“ stiklą. Pareigūnams apžiūrint įvykio vietą, netoli pastebėtas ir automobilis „VW Passat“ su išdaužtu stiklu ir nuplėštu variklio dangčio apsauginiu uždangalu.

Netrukus gautas dar vienas pranešimas, kad Kaune, A. Kriščiukaičio g., išdaužtas automobilio „VW Golf“ stiklas. Pranešėjas apibūdino asmenis, kuriuos pastebėjo nubėgančius nuo automobilio pusės. Patruliuojant Vilijampolės rajone pastebėta ir daugiau galimai apvogtų automobilių. Įtariama, kad nukentėjo ne mažiau kaip aštuoni automobiliai, stovėję Panerių g., A. Kriščiukaičio g., M. Mažvydo g., Sąjungos a.

Apie 4.30 val. pareigūnai sulaikė keturis asmenis, galimai įvykdžiusius šias nusikalstamas veikas. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai netoli įvykio vietos, Brastos g. ir Jurbarko g. sankryžoje, pastebėjo du apibūdinimus atitinkančius jaunuolius. Sulaikyti du jaunuoliai: 19–metis ir 18–metis, kurie uždaryti į areštinę. Dar vienas įtariamasis, 29–erių metų vyras, ir 17– metis paauglys sulaikyti A. Kriščiukaičio g.

Pradėti keturi ikiteisminiai tyrimai dėl vagystės ir vienas ikiteisminis tyrimas dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo. Didžiausia numatyta bausmė – laisvės atėmimas iki šešerių metų.


Šiame straipsnyje: vagisvagysnusikaltimai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Bikis

Bikis portretas
Vietoje degradus reikejo suspardyti.

zzz

zzz portretas
Tas kas perka kasko moka dvigubai. Cia zalos padaryta tiek, kad fransizes dydzio nesiektu. Tai moketum is savo kisenes + dar uz kasko.

Juratė

Juratė portretas
Pas mus Aukštuose Šančiuose pakol kas ramu, niekas nedaužo mašinom langų, nors ir tamsoj stovi per nakt. O beto reikia draustis Kasko draudimu, ir miegosit spakainai. Bet matau kad jus esat skregos, gailit kelių eurų daugiau sumokėt už normalų draudimą, tai dabar turit, ką turit. Skupas moka du kart.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių