Neteisėtu praturtėjimu kaltinta kaunietė neteks buto

  • Teksto dydis:

Neteisėtu praturtėjimu kaltintai 36 metų kaunietei Ritai Petravičiūtei nepavyko išsaugoti savo prabangaus būsto Kauno centre, rašo naujienų portalas lrytas.lt.

Trečiadienį Kauno apygardos teismas atmetė jos apeliacinį skundą ir paliko galioti 2013 metų balandį priimtą Kauno apylinkės teismo nuosprendį. Pagal ji moteriai skirta 19,5 tūkst. litų bauda ir nurodyta valstybės nuosavybėn perduoti miesto centre, E.Ožeškienės gatvėje, esantį 114 kvadratinių metrų ploto butą.

Mirusio Kauno čigonų barono Valdo Aleksandravičiaus duktė R.Petravičiūtė pripažinta kalta baudžiamojoje byloje dėl neteisėto praturtėjimo.

2008 metais ji už butą sumokėjo 450 tūkst. litų.

R.Petravičiūtė niekur nedirba, vaikus augina už socialines pašalpas.

2010 metų balandį R.Petravičiūtė ir jos motina Teofilė Matusevičienė buvo sulaikytos dėl heroino platinimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JO

JO portretas
O KOKS SKIRTUMAS SI BENT NUSIPIRKO ......O DABAR JI ISIGIS ZINOMA BEVEIK UZ DYKA,.... AI KA AS CIA ATSIPRASAU ...UZ RINKOS KAINA..VISISKAI NEKALTAS .KOKS NORS VALDZIAZMOGIS AR JU GIMINAITIS ..DURNIU LAIVAS

ievapieva

ievapieva portretas
...pirmiausia valdanciuosius-isrinktuosius pasitikrinkit, ne tik butus būtų galima konfiskuoti. O dabar gi... nei sis , nei tas

to ?

to ? portretas
tu dar paaiskink, kad sulaikius kontrabandiniu cigareciu krovini, jos gabentojams valstybe turetu teisingai atlyginti. Aisku atlygina, tik ne pinigiais, metais uz grotu :)
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių