Nelaimė Kaune: šilumvežis sunkiai sužalojo jauną vyrą

  • Teksto dydis:

Antradienio rytą Petrašiūnuose šilumvežis kliudė vyrą, kuris patyrė daugybinius kūno sužalojimus.

Nelaimė įvyko, kai R. Kalantos gatvėje pravažiuojantis traukinys kliudė maždaug 30 metų vyriškį. Tai portalui kauno.diena.lt patvirtino Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja.

Iškvietimas gautas apie 10 val.

Anot gydytojos, po nelaimės sužeistasis buvo sąmoningas. Vyras nuvežtas į Kauno klinikas. Čia jam atlikta operacija. Paciento būklė - sunki. Jam labiausiai pažeisti dubens kaulai.

Įvykio aplinkybes tiria policija. "Lietuvos geležinkelių" atstovė žiniasklaidai Inga Čiuberkytė portalui kauno.diena.lt teigė, kad vyrą sužalojęs šilumvežis bendrovei nepriklauso, jį vairavo taip pat ne šios bendrovės darbuotojas. 

Paaiškėjo, kad vyrą kliudė bendrovei "R.Baltic" priklausantis šilumvežis. Nukentėjusysis buvo šios bendrovės darbuotojas. "Kai nutiko nelaimė, jis tvarkė riboženklius, atliko kitus kasdienius darbus. Jis turėjo 10 metų darbo stažą, buvo geras, patyręs darbuotojas", - po nelaimės pasakojo "R.Baltic" generalinis direktorius Vidmantas Byla.

Jo žiniomis, pavojaus darbuotojo gyvybinėms funkcijoms nėra, tačiau vyras dėl sunkios būklės vis tiek gydomas reanimacijoje. "Ką tik kalbėjau su jo mama", - sakė V. Byla. 

Bendrovės vadovas kalbėjo, kad prieš nelaimę prie bėgių iš viso darbavosi keturi darbuotojai. Per nelaimę nukentėjusysis buvo prispaustas. Jį išvadavo bendradarbiai. Vyrą paguldė ant žemės. "Jis nebuvo praradęs sąmonės, kalbėjo", - pasakojo V. Byla. 


Šiame straipsnyje: sužalojimastraukinysnelaimės

NAUJAUSI KOMENTARAI

.

. portretas
Pats tu zioplys jaigu nezinai visos situacijos ir taip sneki

tadas

tadas portretas
na bet ir zioplys.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių