Naujas skandalingosios Erikos akibrokštas – seksas istorinėje Kauno vietoje

  • Teksto dydis:

Nesibaigiančiais skandalais ir išsišokimais labiau, negu dainininkės karjera, išgarsėjusi kaunietė Erika Lisauskienė, po trečios santuokos prieš trejus metus keitusi pavardę, šiandien po pietų Istorinės Prezidentūros sodelyje užsiiminėjo seksu su, pirminiais duomenimis, benamiu.

Visa tai vyko ant suoliuko – netoliese buvusių paauglių akyse.

Pasipiktinę žmonės iškvietė porelei policiją. Vos ant kojų dėl girtumo pastovėjusius meilužius pareigūnai išsivežė. Abiem nustatytas sunkus girtumas: jai – 2,66 prom. alkoholio, jam – 3,40 prom.

Per jau keliolika metų trunkančią skandalistės karjerą ši kaunietė jau keliasdešimt kartų bausta už įvairius nusižengimus: viešosios tvarkos pažeidimą, pasirodymą viešoje vietoje išgėrus, nedidelį chuliganizmą, kelių eismo taisyklių pažeidimus. Miesto specialiosioms tarnyboms ne kartą yra tekę skubėti ir į Chemijos gatvės daugiaaukštį, kuriame ji ne kartą mušėsi su ten gyvenančia motina.

Tačiau labiausiai ši jau šeštą dešimtį pradėjusi kaunietė išgarsėjo prieš devynerius metus surengtu šou Dainavos policijos komisariate, į kurį taip pat buvo atvežta neblaivi. Apie jos ten surengtą viešą striptizą ir seksualinį priekabiavimą prie pareigūnų tada kalbėjo visa Lietuva.

Prieš ketverius metus E.Lisauskienė sumušė greitosios pagalbos slaugos specialistę, vežusią ją iš Santakos policijos komisariato, kuriame ji buvo atsidūrusi po eilinio įstatymų pažeidimo, į Respublikinę ligoninę.

 


Šiame straipsnyje: erika lisauskienėseksasIstorinė Kauno prezidentūraskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

a man galetai

a man galetai portretas
dzukas komentuoja

...

... portretas
Tai negi ji ir Krabui nykštį čiulpė?.. :s

velnias

velnias  portretas
Kame cia kriminalas
VISI KOMENTARAI 53

Galerijos

Daugiau straipsnių