Naktinis kriminalistų laimikis – trys vogti automobiliai ir du įtariamieji

  • Teksto dydis:

Kauno policijos pareigūnai per slaptą operaciją dviejose skirtingose vietose rado tris vogtus automobilius bei sulaikė du įtariamuosius.

Kauno policijos pareigūnai pirmadienio naktį per slaptą operaciją dviejose skirtingose vietose rado tris vogtus automobilius bei sulaikė du įtariamuosius.

Reidai buvo atlikti gavus žvalgybinės informacijos. Kauno rajone, Vilimų kaime, rastas gegužės 14-ąją Kaune, Kulautuvos g., pavogtas 42 tūkst. litų vertės automobilis „Honda CRV“. Automobilis rastas techniškai tvarkingas. Sulaikytas 24-erių metų įtariamasis K. T., kuris anksčiau jau buvo įtartas automobilių vagystėmis.

Tuo pačiu metu Kaune, Raudondvario pl., daugiabučio namo garaže, aptiktas gegužės 12 d. Garliavoje pavogtas 22 tūkst. litų vertės automobilis „Honda Civic“. Sulaikytas anksčiau neteistas 27-erių metų P. B.

Buvo patikrintas ir automobilis 2005 m. laidos „VW Transporter“, kuriuo naudojasi šis įtariamasis. Nustatyta, kad jo kėbulo numeris galimai suklastotas, o pats automobilis ieškomas kaip vogtas Vokietijoje nuo 2013 metų. Automobilio vertė siekia apie 30 tūkst. litų.

Tyrimo metu surinkta duomenų, kad abu automobilius Kauno mieste ir rajone pavogė ta pati nusikalstama grupė. Abiem sulaikytiesiems pareikšti įtarimai dėl automobilių vagysčių.

Šiandien Kauno apylinkės prokuratūros tyrimą kontroliuojantis prokuroras kreipsis su prašymu į Kauno apylinkės teismą dėl suėmimo paskyrimo abiem įtariamiesiems.

Ikiteisminis tyrimas tęsiamas, vykdoma kitų įtariamųjų paieška. 
 



NAUJAUSI KOMENTARAI

kestutis buskevicius

kestutis buskevicius portretas
kodel nerodo mentu kysininku

:))

:)) portretas
O kodel praejus jau daugiau nei metams policija nepateike jokios info apie rastas transporto priemones srot, europos pr.? Ir rado ne viena ir ne dvi :)

:))

:)) portretas
O kodel praejus jau daugiau nei metams policija nepateike jokios info apie rastas transporto priemones srot, europos pr.? Ir rado ne viena ir ne dvi :)
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių