Prekybos centre iš bankomato pavogta 13 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Kaune iš bankomato pavogta apie 13 tūkst. eurų, pranešė Policijos departamentas.

Ketvirtadienio naktį 3 val. 34 min. suveikus signalizacijai, pastebėta, kad Šiaurės prospekte 91, išlaužus pastato stiklines duris, patekta į prekybos centrą.

Pirminiais duomenimis, buvo susprogdintas prekybos centre įrengtas bankomatas, iš jo pavogti pinigai.

Nuo sprogimo taip pat apgadintos patalpos.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimų valdyboje atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl stambaus masto vagystės. Už šią nusikalstamą veiką gresia laisvės atėmimas iki 8 metų.

Į įsilaužimą pareigūnai sureagavo per 3 minutes, tačiau įtariamųjų sulaikyti nepavyko. Liudininkai ir įtariamieji nustatomi.

Asmenis, turinčius informacijos apie šį įvykį, prašoma kreiptis į Kauno apskrities policijos pareigūnus tel. (8 37) 303 086 arba rašyti el. paštu loreta.brazinskiene@policija.lt.

Tyrimą organizuoja ir kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros šeštojo skyriaus prokurorai. 


Šiame straipsnyje: kaunasbankomatasvagystė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Pasijuokimas

Pasijuokimas portretas
Iki 8 metų.Tai reiškia,kad galima ir nieko negauti.Tai ar čia kalta teisėsauga,ar nesąmones rašantys žurnalistai?Jau apie laikraščių redaktorius nekalbu.

romek

romek portretas
kažko nesuprantu. bankai vienu balsu gyrėsi, kad banknotų kasetės apsaugotos spec. rašalo konteineriais, kurie įsilaužimo atveju užlieja pinigus.

Anonimas

Anonimas portretas
kazkoks absurdas ,,,tas bankomatas is vis nedirbantis-ot tai ziniu perdavimo specialistai ,net geda skaityti...vyt is darbo vadinamus zurnalistus
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių