Kaune nušautas buvęs „Daktarų“ gaujos narys

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį popiet Kauno policijai medikai pranešė, kad Muziejaus g. rastas nušauto vyro kūnas. Portalo žiniomis, nužudytasis – buvęs Henriko Daktaro bendražygis Virginijus Silvestravičius, nusikalstamame pasaulyje vadintas Virgelio vardu.

Į įvykio vietą policijos pareigūnai atvyko kartu su medicinos ekspertu, kuris, pirminiais duomenimis, patvirtino, kad vyro mirtis smurtinė. Apie 16.30 val. rastas lavonas buvo su šautinėmis žaizdomis galvoje ir kūne.

Netrukus policijos pareigūnai sulaikė neblaivų (1,46 prom. alkoholio) įtariamąjį A.T., gimusį 1961 m. Jis buitinio konflikto metu iš savigynai išduoto pistoleto, įtariama, nušovė 46-erių metų V.Silvestravičių.

Įtariamasis sulaikytas, uždarytas į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) areštinę. Iš jo paimti teisėtai laikomi pistoletai „CZ 92“ ir „PM“.

Kauno apskrities VPK pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo, tyrimą kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūra.

Prieš keletą metų V.Silvestravičius teistas su visa „Daktarų“ gauja. Teisme suskaičiuota, kad jis padarė 13 nusikalstamų veikų, prisidėjo prie ne vienos žmogžudystės. Jam skirta reali laisvės atėmimo bausmė, tačiau teismas šio nusikaltėlio veiksmus vertino atlaidžiau, nes V.Silvestravičius prisipažino kaltu, padėjo išaiškinti nusikaltimus. Jam buvo suteiktas saugomo liudytojo statusas.

V.Silvestravičius buvo teisiamas ir nužudyto kunigo Ričardo Mikutavičiaus kolekcijos išpardavimo byloje. V.Silvestravičius buvo pripažintas vienu iš tarpininkų, bet atsipirko pinigine bauda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jaunas vyras

Jaunas vyras portretas
Normalioje šeimoje užaugęs padorių tėvų vaikas susidėjęs su nusikaltėliais - užuojauta šeimai

Istorikas

Istorikas portretas
Kai prisimeni tuos laikus, tai net juokas neįma - kokie kieti jie tada buvo. Lansburginių žulikų valdžia specialiai leido kooperatyvų laikais pralobusiems treninginiams daryti ką tik nori, o patys dalinosi valdžią ir žmonių turtą valstybės mąstu. Ir šitie darė - į restoraną atėjęs nežinojai kokios padugnės jame pasirodys ir ar prie tavęs ar tavo mergynos nepradės kibti. Pamenu, kad 1995 m. kai kuriose kavinėse būdėdavo policininkai, nusamdyti savininkų. Ir štai kuo baigė tokie buvę ereliai. Kulka į nosį ir basta... Padėjo į vietą.

apie

apie  portretas
koki dar /teiseta/ ginkla kalba jei jie isduodami banditam juk pinigas viska daro ir reikia patikrinti kas isdave... ka?... nezinojo? visur aplaidumas zmogzudystes avarijos ir tai daro iteisinti banditai.....
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių