Muštynės Kauno senamiestyje: vienas – reanimacijoje, kitas – areštinėje

  • Teksto dydis:

Šeštadienio ryte Kauno rotušės aikštėje įvyko muštynės, po kurių į Kauno klinikas be sąmonės pristatytas sunkią galvos traumą patyręs jaunas vyras. 

Apie tai, kad prie vieno naktinio klubo mušasi trys vyrai, Kauno policijai buvo pranešta apie 7 val. ryto.

Neatmetama, kad apie tai galėjo pranešti į rytines mišias arkikatedroje bazilikoje traukiantys tikintieji arba kaimynystėje gyvenantys žmonės, jau ne kartą kreipęsi pagalbos į įvairias instancijas.

Laimei, šįkart ne per toliausiai buvo policijos patrulių ekipažas, atvykęs į įvykio vietą per kelias minutes. Deja, vienas vyras jau rastas be sąmonės.

Anot liudytojų, ar jis dalyvavo muštynėse, ar bandė išskirti besimušančius, ar buvo tik žiūrovas, neaišku. Tačiau, pirminiais duomenimis, dėl kažkokios priežasties krito ant akmeninės tvorelės, o po to trenkėsi galva į grindinį. Pirminiais duomenimis, nelaimėlio, kuriam apie 25-eri metai, vardas – Aivaras. Įvykio metu jis buvo neblaivus ir rastas be batų.

Kitas galimas šio incidento dalyvis, taip pat neblaivus 27-erių metų kaunietis, sulaikytas ir pristatytas į Kauno apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą (AVPK). Koks sulaikytojo statusas dėl sveikatos sutrikdymo pradėtame ikiteisminiame tyrime, šeštadienio ryte budėjimą perėmę Kauno AVPK Operatyvaus valdymo skyriaus pareigūnai dar negalėjo pasakyti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cely

cely portretas
paskolos pasiūlymas Sveiki Jūs ieškote finansavimo, kad atgaivintumėte savo veiklą, kad įgyvendintumėte projektą arba įsigytumėte butą, bet, deja, bankas jums kelia sąlygas, kurių jūs negalite įvykdyti. Aš siūlau paskolas nuo 5 000 eurų iki 50 000 000 eurų ir daugiau visiems asmenims, kurie sugebės grąžinti palūkanas už 3 proc. Per metus. Taigi, jei jums reikia paskolos, kad išeitumėte iš aklavietės arba norėdami patenkinti savo asmeninius poreikius, galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu, norėdami gauti paskolą per 48 valandas. Pasiūlymas galioja visiems asmenims, rimtiems ir labai geram pobūdžiui. El. Paštas: celyalegria007@gmail.com NB: nėra sunku susilaikyti Ponia Cely Alegria Finance

treninginei

treninginei portretas
dauzosi snukius

mustynes senamiestyje

mustynes senamiestyje portretas
i yo.t.ube iveskite mustynes degtine
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių