Po motociklo avarijos į komą paniręs kaunietis neišgyveno

  • Teksto dydis:

Vakar kaunietė Kristina Survilaitė-Šulskienė išplatino prašymą atsiliepti visus, mačiusius eismo įvykį, kurio metu buvo sunkiai sužalotas jos brolis. Deja, šiandien pranešta, kad jis neišgyveno.

K. Survilaitė-Šulskienė pasidalijo informacija, kad nelaimingas atsitikimas įvyko šeštadienį 20:30-21 val. Kaune, ties automobilių turgumi ir kavine "Pizza Jazz" Taikos pr. 96.

Per eismo įvykį 1984 m. gimęs vyras, vairavęs oranžinės spalvos motociklą, buvo labai rimtai sužalotas – paniro į komą. Šiandien redakciją pasiekė informacija, kad jo gyvybė ligoninėje užgeso. 

Portalui kauno.diena.lt pavyko susisiekti su žuvusio vyro seserimi, kuri visiems, teikiantiems informaciją, prašė perduoti žinutę.

„Noriu labai padėkoti atsiliepusiems žmonėms, kurie dalijasi informacija ir yra geranoriški. Nors broliuko jau nėra, vis vien labai lauksiu bet kokių žinių apie šį nelaimingą atsitikimą“, – sakė moteris.

Asmenis, kurie matė šią avariją, K. Survilaitė-Šulskienė prašo skambinti telefonu 864049948.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šiaip

Šiaip portretas
Itariu žudikas kaip visada keturiais ratais pabalnotas bus bet vėl bus visa gerkle rekiama kad pats kaltas buvo ir tik todėl kad motocikla vairavo...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių