Lietingą rytą Kaune – eismo nelaimės

  • Teksto dydis:

Lietingą pirmadienio rytą Kaune neišvengta eismo nelaimių.

Pirmasis eismo įvykis fiksuotas ape 8 val. ryto vadinamajame Vilijampolės žiede, važiuojant nuo Raudondvario plento link P. Vileišio tilto.

Kaip portalui kauno.diena.lt sakė Kauno policijos budėtojas, šioje vietoje nesuvaldytas lengvasis automobilis "Volkswagen Golf" trenkėsi į kelio atitvarus. 

Policijos duomenimis, eismo nelaimės metu žmonės nenukentėjo, tačiau ši kelio atkarpa tapo sunkiai pravažiuojama. Į nelaimės vietą buvo iškviesti policijos pareigūnai.

Dar viena avarija įvyko apie 9 val. važiuojant nuo Zuikinės link Kauno hidroelektrinės. Skaitytojai praneša, kad čia dėl šlapios kelio dangos susidūrė dvi transporto priemonės. Po smūgio viena jų dar kliudė kelio atitvarus.

Kauno policijos atstovas apie šį eismo įvykį informacijos neturi, todėl galima spėti, kad vairuotojai vietoje užpildė eismo įvykio deklaraciją.

Kauniečiai praneša, kad dėl avarijos šį kelio atkarpa sunkiai pravažiuojama.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėavarija Kaunelietingas rytasavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

......

...... portretas
Durnių kiekį už vairo reikia mažinti ir bus gerai.Svarbiausia, kuo didesnis durnius, tuo greičiau važiuoja.Kauno mieste leidžiamas greitis 50 km,da uguma važiuoja 60 km.Yra ruožu kur leista 69 km važiuoti.Bet nedaug tokių ruožų.Tačiau važiuoji ruože ,kur 50 km leistinas greitis,įsivaizduojate, važiuoji sukandes dantis 50km ,nors nepatinka ir dar pravažiuojantys užmeta žeminintį švilgsnį,atrodo taip , ko tu čia velkiesi.Gal reiktų peržiūrėti greiti Kauno miesto gatvėse,gal padidinti reikia,nes dauguma tikrai nesilaiko 50 km.,važiuoja didesniu 60km.

Anonimas

Anonimas portretas
Vaziuok tokiu greiciu ,kd automobili suvaldytum.O ne sedai ir ant gazo pedalo ir dumiu.Slapias asfaltas,o idomu kaip smegeneles ? Gal paslapintos.?

keista

keista portretas
Tunelio g.dar atitvatai sveiki?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių