Užsiliepsnojo buvęs restoranas „Trys mergelės“

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio popietę užsiliepsnojo buvęs garsus Kauno restoranas "Trys mergelės" M. Romerio gatvėje.

Jau daugybę metų apleistame pastate dažnai kyla gaisrai, tačiau šįkart pranešta, kad ugnis įsiplieskė dideliame plote.

"Išsiųstos sustiprintos ugniagesių pajėgos. Gesinimo sąlygos – sudėtingos", – sakė Kauno ugniagesių atstovė Džiuginta Vaitkevičienė.  

Vis dėlto ugnis buvo greitai užgesinta. Gaisro priežastis nežinoma.

Pastarąjį kartą restoranas degė gegužės mėnesį. Įtarima, kad tąkart pastatas buvo padegtas.


Šiame straipsnyje: gaisrasrestoranasTrys mergelės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Labai Visų atsiprašau>>>

Labai Visų atsiprašau>>> portretas
__P. S. Labai atsiprašau, kadd tennka darrrrkyti teksssstą. NNes akliii TS – LKD -iisstų vvalioss vykdytojai kaunnnodienniiistai bblokuoja, masiškai naikina kkkkomentarus ssu ttam ttttikromis nnnnepatoggiomis jiems ir TS – LKD -iiiiistams fraaazėmmis!! Bblokuoja IP addressus_!!x! Įkišinėdami slaptus agentus, stengiasi sugadinti kompiuterius!!!

KKORUPCINNĖ PPORRRRRNŪCHA - ką ji siūlo mums !?!_1

KKORUPCINNĖ PPORRRRRNŪCHA  -  ką ji siūlo mums !?!_1 portretas
oOnNA DAnNUTĖ GGRICIEnNĖ yra TS – LKD - narė!!! Korruppcijos pažžiba!! __Būk TS – LKD -iistu ir vogsi, grobsi kiek norėsi! Jei kas – tave balne už kanopų prilaikys partijos bendraminčiai, oonos kyšininnkkienės kklonai! Apsidairyk, tokių Tavo aplinkoje pilna!__ Kas vyksta Kaune, šviettimo skyrriuje, Kauno miesto savivaldybėje!? ___Korupcijos mastai savivaldybėje, švietimiečių siautėjimas, matijošaitininkų parsidavimas ir veidmainystė tiesiog "verčia iš kojų". Buvęs švietimiečių caras A. Bagdonas ( bbūgtai nnuimtass !?), iš tikrųjų, paliktas toliau koordinuoti kyšininkavimo veiklą švietimo skyriuje, kad naujasis "vadovas", būsimasis carras Mažeika, tinkamai perimtų visą kyšininkavimo, despotizmo, melo, demagogijos, veidmainystės, nesiskaitymo su žmonėmis, maisto, baldų, higienos priemonių, vaistų ir visko ko tik įmanoma vogimo iš vaikų, mobingo, kyšių "išmušinėjimo" iš eilinių darbuotojų, tėvų ir fiksuotų sumų (nustatytų savivaldybės niekšų) pristatymo "kur reikia" "industriją"!!!

KKORUPCINNĖ PPORRRRRNŪCHA - ką ji siūlo mums !?!_2

KKORUPCINNĖ PPORRRRRNŪCHA  -  ką ji siūlo mums !?!_2 portretas
Ypatingą vietą šioje srutų duobėje užima sertifikuota kyšininkė (t. y. traukta baudžiamojon atsakomybėn už 100% įrodytą kyšininkavimą), TėeS-eLKaD narė, Kauno Žaliakalnio lopšelio - darželio "direktorė" Ona-Danutė GRICIENĖ ir jos iš kriminalizuotos aplinkos kilusia "pavaduotoja" visiems purviniems reikalams Alma Žilinskienė. Ona dar vadinama "nepaskandinamąja" arba „neskęstančiąja“. "Pradardėjusi" per spaudas, internetus visais įmanomais būdais, turinti problemų su alkoholiu (aš dirbau šiame darželyje 23 metus, todėl rašau ką gerai žinau) senolė ir toliau sau netrukdomai karaliauja, „plūduriuoja“ Kaune! Nes per kyšiukus savivaldybėje ir bet kurioje Kauno įstaigoje yra labai gerbiama ir geidžiama. O už nugaros „šlovingoji“ TėeS-eLKaD! Naujasis Kauno Matijošaitis (čia kaip tame sovietiniame fillmuky : "...maištininkas žuvo - šlovė drakkonui!") niekaip jos, ir visos krūvos panašių "veikėjų" "negali" nuimti! Šitas "direktores" skiria ir nuima tik meras!
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių