Kruvinas konfliktas Kaune: po dūrių peiliu vienas jaunuolis neišgyveno

  • Teksto dydis:

Vienoje iš Kauno ligoninių pirmadienio naktį mirė išvakarėse Kalniečių mikrorajono daugiabučių kieme peiliu sužalotas 20-metis. Šiuo nusikaltimu įtariamas asmuo - jau ne kartą teistas už švaistymąsi peiliu. 

Kaip praneša policija, minėtas vieno jaunuolio žūtimi, o kito sužalojimu pasibaigęs nusikaltimas buvo įvykdytas sekmadienio vakare, apie 18.15 val., Muravos gatvės 17- numerį turinčio penkiaaukščio kieme.

Po devynių valandų ligoninėje mirusiam 20-mečiui buvo diagnozuota durtinė-pjautinė žaizda pilve. Lengviau sužalotam devyniolikmečiui, kuris taip pat buvo pristatytas į ligoninę, – tokia pati paviršinė žaizda pažastyje.  

Pranešama, kad buvo sulaikyti trys su šiuo nusikaltimu susiję asmenys. Pirminiais duomenimis, viename to paties Muravos gatvės penkiaaukščio, kurio kieme buvo įvykdytas nusikaltimas, bute. Pastarasis buvo nuomojamas.

 

 

Anot policijos atstovės, visi sulaikytieji – žinomi policijai. Visiems jiems konstatuotas girtumas. Vyriausiajam – 30-mečiui – 0,76 promilių. Kitiems dviem, kuriems abiem – 25-eri, – 1,6 ir 0,68 promilių. Išsiblaivę areštinėje, šiandien visi jie apklausti. Tačiau, pirminiais duomenimis, nelabai linkę duoti parodymus.

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, rytoj į teismą ketinama kreiptis tik dėl vieno iš sulaikytųjų – A.N. suėmimo. Šis 30-metis  Kauno rajono gyventojas – jau ne kartą teistas. Be to, pirminiais duomenimis, yra liudytojų, mačiusių kaip jis vienas švaistėsi peiliu.

Ar buvo iki šio įvykio žinomi ir nukentėjusieji, policijos atstovė atsakyti negalėjo. Kaip ir į klausimą, ar nukentėjusieji įvykio metu buvo blaivūs.

Pirminiais duomenimis, jie sužaloti iš keršto. Tai, kas įvyko, siejama su muštynėmis. 

Kaip praneša policija, sulaikant įtariamuosius, jau minėtame bute rastas plastikinis maišelis su baltos spalvos milteliais. Įtariama, kad tai - narkotinė medžiaga. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ass

Ass portretas
Nu pyz....c , diena psyhai trinasi , uzbado , visi tyli .......... Tai jei debylas soks ant manes , galiu laisvai gyntis , fynka atgal suvaryt tokiam . Laukiu Policijos ats , zinau kad skaitys coment

a

a portretas
Va va i ka 'Noreikiukai' is Varniu g. 28 isaugo... Reguliariai apie kuri nors 'kriminalu' skilty skaitom

kaunietė

kaunietė portretas
joo nuomojamam bute tokia chebrytė- neduok Dieve tokios kaimynystės
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių