Klinikinės ligoninės teritorijoje – kraupus radinys

  • Teksto dydis:

Antradienį Kaune, ligoninės teritorijoje, rastas neišnešiotas žmogaus vaisius. 

Policijos departamento duomenimis, apie 4-5 mėnesių žmogaus vaisius apie 14.40 val. rastas Baltijos gatvėje esančioje Kauno klinikinės ligoninės Infekcinio skyriaus teritorijoje, siurblinėje, ties nuotėkų surinkimo anga.

Kauno apskrities policija dėl įvykio pradėjo tyrimą mirties priežasčiai nustatyti.

Kaip portalui pasakojo Kauno klinikinės ligoninės atstovas ryšiams su visuomene Gediminas Stanišauskas, minėtas radinys, labai sukrėtęs visą jų kolektyvą, aptiktas, atliekant eilinį fekalijų pakėlimo stoties, aptarnaujančios Infekcinę ligoninę, Vaikų priimamąjį bei polikliniką ir maisto gaminimo cechą, vamzdžio pralaidumo patikrinimą. Tai yra būtina, nes minėtas ligoninės korpusas yra dauboje, dėl ko reikia siurbliu pakelti minėtos stoties turinį iki miesto kanalizacijos tinklų. Ir tai ligoninės santechnikai atlieka du kartus per dieną.

"Nuėmus groteles, kartu su vandens pliūpsniu iš 20 cm skersmens vamzdžio iškrito ir neišnešiotas žmogaus vaisius. Santechnikams pranešus apie tai ligoninės vadovybei, ši nedelsiant informavo apie jų radinį policiją," – akcentavo G.Stanišauskas.

Anot pašnekovo, radinys galėjo patekti į siurblinę tik iš ligoninės pastatų. Pašaliniai asmenys patekti į ją negali - ant siurblinės durų kabo spyna.

Pasiteiravus apie galimas versijas, G.Stanišauskas teigė, kad ligoninė nelinkusi jų komentuoti, tačiau, kiek galės, padės teisėsaugininkų pradėtam tyrimui.

Vis dėl to iš pašnekovo pavyko išpešti, kad galima įtariamoji galėjo būti ir ligoninės pacientė, ir eilinė lankytoja, specialiai atėjusi į vieną iš jos tualetų iš gatvės, vedina savo nusikalstamų tikslų, taip bandydama mesti šešėlį jų gydymo įstaigai. Deja, joje vaizdo kamerų nėra, nes pacientus draudžiama filmuoti. Nors pačioje ligoninės teritorijoje jų, anot G.Stanišausko, turėtų būti. Tik, kažin, ar jos galės padėti šio sukrečiančio įvykio tyrimui.

Ikiteisminį tyrimą pradėję teisėsaugininkai taip pat tradiciškai galimų versijų nekomentuoja. Nors ir nepaneigė, kad šiurpus radinys gali būti susijęs ir su priešlaikiniu gimdymu, ir su nelegaliu abortu.    



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
o gal isvalima padare

Jonas

Jonas portretas
Pritariu, tokių glušų pasirodo komentaruose daugokai, tai nelaimė

Kolegos

Kolegos portretas
O , kaip laikosi ligoninės smarkuoliai G.Abeciūnas su K.Grigoniu ? Ar tie pasižymėję švaistūnai bent dalį lėšų sugrąžino , atlygino padarytą žalą ligoninei .
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių