Kauno centre nužudytas benamis

Penktadienį apie 10 val. pačiame Kauno centre esančios Druskininkų gatvelės dykvietėje aptiktas nužudytas vyras su plastikiniu maišeliu ant galvos. Spėjama, kad jis pragulėjo čia ne vieną dieną.

Penktadienį apie 10 val. pačiame Kauno centre esančios Druskininkų gatvelės dykvietėje aptiktas nužudytas vyras su plastikiniu maišeliu ant galvos. Spėjama, kad jis pragulėjo čia ne vieną dieną.

Apie šį šiurpų radinį telefonu 112 pranešė netoliese įsikūrusios firmos darbuotojai. Pas juos atbėgo šoko ištiktas vienas iš šioje dykvietėje apsistodavusių benamių. Jis teigė pažinojęs velionį – tokį patį benamį. Tačiau negalėjo pasakyti nei jo vardo, nei pavardės.

Teisėsaugininkai nužudytojo tapatybę nustatė labai operatyviai. Tai – nuolatinės gyvenamosios vietos neturėjęs 37-erių Artūras P. Pirminiais duomenimis, nepaisant gyvenimo būdo, iki šiol jis į policijos akiratį patekęs nebuvo.

Kokiomis aplinkybėmis mirė šis vyras, dar tikslinama. Pirminiais duomenimis, sumuštas jo veidas bei traumuota galva. Tačiau neatmetama, kad jis galėjo būti uždusintas ant galvos užmautu maišeliu.

Pasak aplinkinių namų gyventojų, šioje apžėlusioje dykvietėje, užtvertoje mūrine tvora, mėgo leisti laiką benamių kompanija. Joje buvo ir viena moteris. Neatmetama, kad ji galėjo tapti ir nužudymu pasibaigusio konflikto priežastimi.

Penktadienį po pietų dykvietėje nebuvo nė gyvos dvasios. Tačiau apie neseniai joje vykusį audringą gyvenimą liudijo besimėtantys tušti buteliai, moteriškas batelis bei šiukšlių krūvos. Čia pat tysojo ir kažkam lovą atstojęs čiužinys.

Iki šio radinio šiemet Kaune buvo užregistruota dvylika nužudymų. Visus juos pavyko atskleisti.

„Manau, kad greitai sulaikysime ir įtariamuosius šiuo nusikaltimu“, – praėjus kelioms valandoms po pranešimo apie nužudymą miesto centre portalui kaunodiena.lt teigė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Darius Žukauskas.


Šiame straipsnyje: nužudymasbenamiainusikaltimai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vykaras

Vykaras portretas
Bordelis tame Kaune, niekaip jie nesusitvarko... O kazkada sostine buvo. Siaubas!

kaune

kaune portretas
senamiestyje ,centre,tokiu apleistu sklypu,landyniu simtai.

gyventoja

gyventoja portretas
tuscias sklypas stovi jau apie tris desimtmecius apleistas ir niekam nereikslingas. gal cia miesto zeme? Papildomu lesu pardavus i biudzeta ikristu ir valkatu neliktu.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių